Mercedes G Wagon Alternativ

Mercedes G-klass vagn ursprungligen var avsedd för militärt bruk, men från och med 2010, är ​​tillverkad för konsumenterna. Den har en 382-hästkrafter V8-motor och fyrhjulsdrift, vilket gör den väl rustad för terrängförhållanden. Nya modeller, men kostar mer än $ 100.000. Off-Road

Ett alternativ för G-klass vagnägarna är att köra off-road. Den G-klassen inte bara har en kraftfull 5,5-liters V8-motor, men fyrhjulsdrift för att sprida kraften till hjulen så effektivt som möjligt. Om de föder hjulen fastnar, kan framhjulen plocka upp den slappa, och vice versa.

G-klassen har också elektroniskt stabilitetsprogram, vilket hjälper till att hålla den från att välta medan terrängförhållanden.

Bogsering

G-klass kan bogsera saker såsom båtar, husvagnar och hästtransporter. 2010 års modell kan dra upp till £ 7000, vilket ger ägarna kapacitet att bogsera många olika saker.
Pris
p Det finns ett antal prissättningsalternativ för G-klass vagn. Nya G-klass vagnar har ett standard pris, vilket är strax över $ 100.000 och med oktober 2010. Detta inkluderar allt, eftersom det inte finns några "valfria" extras.
Färg och Trim

Du kan välja exteriör och interiör färger om du ska köpa en ny Mercedes G-Klass. De färgval är svart, vitt, silver och grått på utsidan, och brunt, svart och grått för interiören.

Interiör val är begränsad till Burl valnöt.
Media

Du kan välja Media Interface Plus, vilket är väsentligt möjligheten för G-Klass till gränssnitt med alla medier enheter som använder en USB-anslutning. Detta innebär att du kan ansluta din iPhone eller annan MP3-spelare till den och lyssna på din musik via bilens högtalare.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141537.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.