Återställa en gammal GMC Truck

GMC började tillverka bilar 1908. Den Grabowsky Rapid Motor Vehicle Company anslöt dem i 1909 för att bli GMC. Idag GMC står för General Motors Company. De första lastbilarna som visades under GMC Truck firma visades 1912 på New York Auto Show. Restaurering av GMC lastbilar kommer att kräva att hitta delar som är specifika för modellen och år utöver någon karossen som behövs. Saker du behöver
Vehicle Identification Number
Kroppsdelar
Motor delar
inre delar
Visa fler instruktioner
identifierar fordonet
1

Leta ramnumret på lastbilen. Alla fordon tillverkade efter 1981 kommer att ha en standardiserad 17-siffriga sträng av siffror och bokstäver på förarsidan av instrumentbrädan. Den VIN kan också hittas på förarsidan eller på registreringen.
2

Bestäm längden på VIN. Om det är 17 tecken använda en av de många online-avkodare för att få specifik information om fordonet. Kontakta en lokal återförsäljare för att avkoda alla Vins kortare än 17 siffror och bokstäver för att bestämma Addera 3

modell och tillverkningsår.
återställa kroppens
4

Bestäm vilka kroppsdelar som behövs för att slutföra lastbilen. Leta nödvändiga kroppsdelar vid rädda varv, på Internet eller genom specialiserade distributörer. Besök bil visar att hitta andra GMC truck entusiaster som kan få tillgång till ytterligare delar och information.
5

Hitta en arbetsyta tillräckligt stor för att montera alla delar. En två-bil garage är ungefär rätt storlek. Avlägsna rost och reparera eventuella bucklor eller repor i kroppsdelar innan du börjar monteringen. Montera några elektriska eller andra interna system på chassit innan du tillsätter externa karossdelar.
6

Börja monteringen med chassit och arbeta upp och ut med kroppen ram, sidopaneler, dörrar etc. Använd en professionell som behövs för att slutföra kroppsammansättningen.
Återställa Motor och interiör
7

Bestäm vilka delar som behövs, inklusive ytterligare delar såsom slutrör, speglar eller grill . Kontakta en återförsäljare som specialiserat sig på GMC lastbilar för att kunna beställa rätt delar som är specifika för denna GMC lastbil. Leta efter delar rädda varv som ett alternativ.
8

Montera motorn utanför kroppen av lastbilen. Begär hjälp från en professionell mekaniker när det behövs. Utnyttja originaldelar när tillgängliga, men använd ombyggda eller replika delar vid behov. Sätt motorn i kroppen när den är klar.
9

Bestäm vilka objekt som behövs för fordonets inre. Dessa delar kan innehålla Dashboard Komponenter, pedaler eller säten. Kontakta en återförsäljare för att köpa delar som är rätt färg och stil för insidan av lastbilen. Originaldelar får inte vara tillgängliga för äldre fordon men kommer att öka värdet av lastbilen när den används. Fyll i fordonets inre.
10

måla utsidan av trucken i en färg specifik för tillverkning år och modell för extra äkthet. Rengör insidan av fordonet, däribland maskinutrymme området. Lägg däck och eventuella särskilda tillägg såsom en säng liner eller verktygslåda.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141483.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.