Hur man bygger Side Pickup Truck Rails

Truck sidostyckena är ett gemensamt behov bland åkare som använder sina pickup lastbilar för dragande på en regelbunden basis. De flesta vill ha en uppsättning av sidoskenor som passar in i hålen stavens pocket belägna vid toppen av bädden lastbil last väggar för att underlätta montering eller demontering dem. För lastbilar utan hål intressenter pocket, bygga sidostyckena är en fråga om att bygga något som liknar en post och järnväg staket. Minimala snickerikunskaper är allt du behöver för detta projekt. Saker du behöver
6 1,5-tums stavar, 96 inches lång
Electric geringssåg
3 stycken 2-av-4 timmer, 96 inches lång
2 C-klämmor
Variabel växlad borrmaskin
en 1/2-inch paddel bit
1/4-inch borr
1/4-by-3 1/2-inch dymlingar
Hammer
en-för- 4-by-96-tums timmer, 2 st
Philips-skruv bit
1 1/4-drywall skruvar, 12 stycken
Visa fler instruktioner
1

Klipp stängerna till rätt längd. Mät avståndet från framsidan av sängen bara bakom hytten, till slutet, vid bakluckan. Skär sex stycken från en 1/2-tums stavar till denna längd med en elektrisk geringssåg.
2

Ställ in höjden på stolparna. Mät avståndet från toppen av sidorna av sängen och den övre delen av hytten. Skär sex stycken som längden från 2-by-4-av-96-tums timmer.
3

markera tjänsterna för stavarna. Lay stolparna platt på ett arbetsbord. Gör en markering på 2-inches från ena änden av de sex tjänster. Märk den här änden av stolparna som toppen. Gör en markering på 4-inches från botten av stolparna. Gör ett tredje märket mitt emellan dessa två varumärken. Gör en markering på dessa varumärken som är centrerad mellan långsidorna av stolparna.
4

Borra hål för stavarna. Lägg en av stolparna platta på ett arbetsbord och klämma den till ett arbetsbord så att den inte kommer att flytta. Borra ett 1 1/2-tums hål genom inlägg på båda varumärkena. Upprepa detta för varje inlägg.
5

in stängerna. Glida stången genom en av stolparna tills inlägget är ungefär halvvägs längden av stången, sedan göra samma sak med två stavar. Därefter sätter ändarna på stängerna på de återstående tjänsterna. Gör inlägg på ändarna av stången jäms med ändarna av stavarna.
6

Markera stolparna för dymlingar. Lay sidan rälsen på högkant så den smala sidan av stolparna vänd uppåt. Gör samma märken på de inlägg som du gjort för stavarna. Gör en markering på dessa varumärken 3/4-tums från ena långsidan.
7

Bore hål för pluggarna. Borra ett 1/4-tums hål genom stolpen och stången från ena kortsidan till den andra på båda varumärkena. Var säker på mitt inlägg är i mitten av sidan rälsen innan borra hålen i det inlägget. Tryck på en 1/4-tums träpinne genom stolparna och stavarna med en hammare. Dessa håller staven glider.
8

Fäst botten till sidan rälsen. Klipp en bit från en-av-4-by-96-tums timmer samma längd som de stavar med den elektriska geringssåg. Skär en för varje sida skena. Vänd sidan rälsen upp och ned och säkra 1-av-4 till botten av stolparna med eller skruvar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141468.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.