Konvertera en lastbil säng till en Camper

Konvertera sängen av din lastbil in i en husbil kan du fler alternativ när transporterar last. Du kan skydda din last, plus att du kan använda skalet som skydd för camping. Det viktiga är att veta vilken produkt som är rätt för din modell lastbil. Många märken av husbil skal är på marknaden, och du måste välja rätt en som verkligen passar din flaket. Göra flaket till en sovande kvartalen kommer att ta lite tid för att skapa en liten design för inredningen. Saker du behöver Truck Truck säng liner
Camper skal
6 C-klämmor
Instruktioner
Verktyg samarbetspartner
Visa fler instruktioner

1

Identifiera modell av din bil. Detta hjälper dig att avgöra om husbil skalet är en perfekt passform för din lastbil. Mät området tillbaka i din lastbil. Mät längden och bredden av sängen. Mät husbil skalet att bekräfta skalet och flaket har samma storlek. Sänk truckens bakluckan att placera skalet ordentligt. Passa skalet med flaket. Det borde vara en perfekt passform utan någon överlappning. Det är där din partner kommer att komma väl till pass, lyft skalet på lastbilen.
2

Säkra platta kanter husbil skalet till den övre delen av lastbilens ytterkanter. Flaket kommer att ha ett spår skär under kanterna på truckens sida. Skalet ska rada upp de förborrade hålen redan på flaket. Detta kommer att hjälpa dig att påbörja processen för att säkra skalet till lastbilen. Använd någon av klämmorna för att dra skalet på truckens kanter.
3

Montera fodret av flaket. Detta kommer att hindra dig från att ligga på hårt räfflade sticklingar i baksidan av lastbilen. Detta kommer också att ge ett visst skydd när du lägger din sovande madrass inne. När fodret är installerad, börja att använda resten av klämmorna och börjar att klämma kanterna. Se till att du knyter klämmorna under lipped kanter för att stärka grepp på flaket. Det kommer att finnas sex totalt klämmor behövs för projektet, en för varje sida och en för vart och ett av hörnen. Det bör vara ljus som du kan ansluta till en övergång från sommarlägret skalet till hytten på lastbilen. Detta kommer att göra det lättare att se på natten.
4

Dubbelkolla att du helt har säkrat klämmorna så skalet inte glida av. Använd en momentnyckel för att dra åt klämmorna. Du kan behöva använda en tång eller en skiftnyckel för underbolts. Nu ska du lyfta upp bakluckan tillbaka i position för att se till grinden och skalet linje upp jämnt. Bakluckan ska stänga och låsa ordentligt. Testa skalet för lösa områden genom att försöka flytta eller flytta den. Detta steg kommer att hindra vinden från att köra upp och under skalet, eventuellt lyfta bort det på vägen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141385.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.