Hur Väg en Cargo Trailer

En skala med en tung vikt kapacitet kan hittas på de flesta bilen stannar. Dessa skalor är avstämda för riktigheten av certifierade för att garantera exakta vikter. Kommersiella lastbilar måste väga sina släp för att säkerställa att lastvikten uppfyller federala lagar som reglerar hur mycket vikt en släpvagn lagligt kan bära. Släp kan ha mer än en axel, och så varje axel vägs för att se vikten av att lasten har jämnt placerade på släpvagnen för att förskjuta vikten på varje axel. Underlåter att följa rättsliga lastgränser kan resultera i böter, straff och även olyckor. Vissa laster betalar efter vikt, och så både en tom och maxvikten för släp behövs. Saker du behöver
Certified våg
Visa fler instruktioner
1

Dra vagnen på vågen tills axlar trucken är avstängda vågen och bara trailers axlar förblir på skalan. Om CB kommunikationen inte är tillgänglig, sedan gå in i verksamheten och be om en väg.
2

Dra vagnen framåt tills den första axeln kommer utanför skalan. Har släpvagnen vägde igen. Fortsätt tills varje axel har lämnat skalan.
3

betalar för tjänsten och titta på väga halka. Papperet kommer att visa individuella vikt varje axel. Om vikterna inte bryts ner, skriv ner brutto släpvagnsvikten på en bit papper.
4

Hitta första axeltryck. Detta kommer att vara vikten av släpvagnen efter första släpvagnsaxeln kvar skalan. Subtrahera denna vikt från brutto släpvagnsvikten för att få vikten på den första axeln.
5

Hitta andra axeltryck. Om släpet bara har två axlar, så kommer det att bli nästa vikt på vågen biljetten. Detta är vikten på den andra axeln. Om vagnen har tre eller fler axlar lägga de föregående vikter tillsammans tillsammans med den efterföljande vikt och subtrahera den totala från brutto släpvagnsvikt.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141310.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.