Hur man byter strålkastarna på en 2001 Ford F-250

Den 2001 Ford F-250 är en full-size pickup truck med en stor V8-motor. Trucken har två uppsättningar av strålkastare med två lampor i varje strålkastare. En glödlampa är för låg-beam ljus och en är för hög-beam ljus. När du köper lökarna Ersättningsljuskälla kommer det att finnas en glödlampa per förpackning. Som av 2010, kostar lökarna ca $ 10. Inga speciella verktyg behövs för att utföra denna uppgift. Byta glödlampa tar mindre än fem minuter. Saker du behöver
3/5-inch ringnyckel
Byte glödlampa
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven och använd rutan skiftnyckel för att lossa den kvarhållande muttern som håller den positiva batterikabeln till batteriet. Lossa batterikabeln från batteriet för att undvika elektriska stötar.
2

Ta bort locket på baksidan av strålkastarhuset med handen. Locket kommer att vara en grå, gummitätning med små flikar på dess topp och botten. Dra på flikarna och locket kommer att lossna.
3

bort kablaget från baksidan av varje glödlampa du byter genom att dra med handen. Ta bort varje stoppbygel från runt basen av glödlampan genom att komprimera klippet med handen och dra klippet från basen av glödlampan.
4

Dra strålkastaren från huset och ersätta det med den nya lampan. Byt ut klämmorna och kablaget. Sätt tillbaka locket på baksidan av ljuset.
5

Anslut batterikabeln till den positiva kontakten och dra åt låsmuttern med hylsnyckel. Stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141303.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.