Vilka är de OSHA gaffeltruck förarutbildning förordningar?

Den Occupational Safety and Health Administration (OSHA) kräver klassrummet eller föreläsning-stil utbildning och övervakas körning för en truckförare ska få sin certifiering. Myndigheten kräver därefter regelbunden fortbildning för att behålla certifieringen. Klassrum eller Föreläsning Style Training

Den första delen av gaffeltruck förarutbildning är klassrummet eller föreläsning stil utbildning. OSHA anger inte ett erforderligt antal timmar, men utbildningen innehåller säkerhetsinformation om vilken typ av truck föraren kommer att driva, inklusive information som lyftkapacitet, svängradie och hur att tanka vid en dieseldrivna gaffeltruckar, eller ladda , i fallet med en batteridriven gaffeltruck.

klassrummet eller föreläsning stil utbildning kan omfatta skriftliga eller muntliga tentamen.
Övervakad Driving

OSHA nästa kräver att en förare driva en gaffeltruck under handledning. Det är upp till den övervakande tränare för att avgöra när föraren kan manövrera trucken säkert, OSHA inte satt ett minimum timmar krav

övervakad körning måste ske på den typ av truck föraren kommer att bli. verksamma på arbetsplatsen och skall äga rum i en miljö som liknar nära det på arbetsplatsen, inklusive samma terräng, närliggande strukturer (t.ex. byggnader eller hyllor) och närliggande gång-och fordonstrafik.

Efter klassrumsundervisning och övervakas körning är klar får föraren en certifiering.
repetitionsutbildning

OSHA kräver också truckförare får regelbunden repetitionsutbildning. Byrån påbjuder inte en frekvens, inte heller diktera innehållet i sådan utbildning, men det kan innefatta utbildning klassrummet stil, muntlig eller skriftlig tentamen, övervakad körning eller någon kombination av dessa.

Datum repetitionsutbildning måste visas på förarens certifiering.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141301.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.