Hur man installerar en paus ifrån Slå på din Trailer

en paus ifrån brytaren är konstruerad för att aktivera en släpvagnens bromsar om den oavsiktligt lossnar från dragfordonet. Om släpet lossnar från fordonet, en snodd resor en omkopplare som aktiverar ett batteri på släpfordonet, vilket i sin tur griper släpets bromsar. Montering och ledningsdragning en paus ifrån omkopplare är enkel och görs med några vanliga verktyg. Med rätt instruktioner kan du lyckas installera brytaren på en eftermiddag. Saker du behöver
borrmaskin
9/32-inch borr
1/4-tums skiftnyckel fräsar
Wire
eltejp
Visa fler instruktioner

1

Hitta en plats för paus ifrån slå på jack inlägg där sladdar och batteriet inte blockeras.
2

Borra ett 9/32-inch hål genom jack inlägg där du planerar att montera paus ifrån strömbrytaren. Sätt fästet hålet hylsan i hålet bara borras.
3

Säkra avbrott växla, med peka mot dragfordonet, till uttaget inlägg via fästhål hylsa med medföljande bult , låsmutter och bricka. Dra inte åt skruvarna så att switchen kan fritt svänga.
4

Montera batteriet på vagnen ram genom att borra de medföljande skruvarna genom monteringshålen runt batteriet.

5

Anslut ena ledaren från baksidan av avbrott växla till en av batteripolerna. Använd avbitare för att avlägsna trådisoleringen att avslöja mer tråd om det behövs. Anslut en av de leveransavtal släpvagnsbromsning kablar till den andra batteripolen.
6

Anslut resterande avbrott växla ledaren till den återstående släpfordonsbroms tråd genom att vrida blanktrådsändar tillsammans. Använd avbitare för att avslöja mer tråd om det behövs. Linda de anslutna ledningar med eltejp.
7

Fäst karbinhaken till den strukturella ramen för dragfordonet, inte dragkrok. Haka snodd som är ansluten till peka på paus ifrån trailern till karbinhake.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144540.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.