Skaffa BärgningsbilT tillstånd och licenser

bärgningsbil förare och företagare stanna upptagen dragande fordon från olycksplatser och tillhandahålla bogsering till förare vars fordon har mekaniskt misslyckats. Även om ingen särskild utbildning eller utbildning krävs för att arbeta i denna karriär område, är det ett krav för de flesta stater för bogserbil förare och operatörer för att få en licens eller tillstånd. Instruktioner
1

krav-status. Kontakta statssekreteraren eller professionella licensiering uppdelningen av ditt tillstånd för att lära sig vilka krav som finns för bogserbil licenser. Varje stat fastställer sina egna krav. Vissa kräver ett giltigt körkort med en bogsering stöd, medan andra vill licenstagare att ha en kommersiell körkort.
2

Fyll i licensansökan. Fyll i en pappers-eller online-ansökan för en bärgningsbil licens eller tillstånd. Skicka in de styrkande handlingar eller information som begärts av staten, till exempel en aktuell bild eller ett formulär intygar du är aktuell med betalningar barnbidrag.
3

Betala licensavgift. Ta reda på vad den licensavgift för bogserbil tillstånd är i ditt tillstånd och betala detta belopp när du lämnar in din ansökan om en bärgningsbil körkort. Belopp varierar per stat. Till exempel, Virginia bogsera lastbilsförare betala $ 87, medan New York bilister betalar endast $ 20, i september 2010.
4

Ge dina fingeravtryck. Fingeravtryck tillåter Licensing Agency att genomföra en säkerhetsprövning. Vissa stater ger licens sökande ett fingeravtryck kort de fullständiga och mail tillbaka med sin ansökan. Andra kräver de sökande att besöka levande platser skanna fingeravtryck.
5

Ansök om operatörens tillstånd om det behövs. Äger eller driver bogserbil företag behöver en separat licens än förare i de flesta stater. När ett program, fingeravtryck och licensavgifter är kraven för att få denna licens, ägare och operatörer också måste lämna in bevis på ansvarsförsäkring. Detta skyddar deras verksamhet i händelse eller sakskador uppstå som en följd av de åtgärder som deras anställda. Vissa stater, såsom Washington, kräver också ägare som skall bindas och har sina anläggningar och bärgningsbil utrustning inspekteras innan de får en licens.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141281.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.