Hur att ersätta min GMC Accelerator Cable

General Motors Corporation (GMC) tillverkar Chevrolet bilar och lastbilar, Buick bilar och stadsjeepar och Cadillac bilar och stadsjeepar. Byte av accelerator kablarna i dessa fordon är densamma i var och en, som alla accelerator kablar installeras på samma sätt. Gaspedalen som driver gasvajern är placerad på höger sida av rattstången. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
tång
skiftnyckel som
Rags
Batteri skydd
Visa fler instruktioner
Ta bort
gasvajern
1

Lyft huven på din GMC fordon och stötta upp den. Koppla bort den negativa batterikabeln med en skiftnyckel och lägg åt sidan. Avlägsna höljet luftrenaren som håller luftfiltret, med en stjärnskruvmejsel.
2

Lossa gasvajern från där den ansluter till spjällhuset, med hjälp av en tång. Vrid gasreglaget att ta ledningen genom springan i gasreglaget. Följ kabeln tillbaka på fästet. Tryck låsfliken och skjut kabelhuset genom konsolen.
3

Ta bort kabeln från routing hållarna. Ta beklädnaden från under instrumentbrädan och ta bort gasvajern från gaspedalen genom att trycka låset fliken i höljet. Du behöver en stjärnskruvmejsel och en tång.
4

bort kabeln genom att trycka den genom brandväggen och in i motorrummet. Ta kabeln och lägg det åt sidan. Kontrollera alla fästen och routing hållare för att vara säker på att de är OK.
Byta Accelerator Cable
5

Kör gasvajern från motorrummet genom brandväggen. Placera kabeln genom skåran i hållaren på gaspedalen och tryck låset på plats. Byt kåpa under instrumentbrädan.
6

Dra gasvajern genom routing hållarna. Fäst kabeln till fästet genom att skjuta den genom springan i fästet och trycka låset på plats.
7

Fäst änden gasvajern till gasreglaget genom att vrida spaken och placera kabeln genom slitsen i hävarmen. Släpp gasreglaget. Rengör slutet batterikabeln och batteripolen. Byt ut kabeln på batteriet och dra åt med en skiftnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141275.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.