Så att köpa en ny Pickup Truck

Olika typer av fordon görs för att tillgodose olika livsstilar. Till exempel kan personer med stora familjer finner att en minibuss passar deras livsstil bäst, medan en ung högskolestudent kanske föredrar en liten, bränslesnål bil. Om du någonsin har ett behov av att bära eller bogsera stora mängder vikt antingen i ditt personliga eller yrkesmässiga liv, sedan en pick-up truck kan vara det bästa alternativet för dig. När du köper en ny pick-up truck, har du många olika alternativ att välja mellan. Instruktioner
1

Håll din budget i åtanke när man köper en ny pick-up truck. Räkna med att spendera ungefär $ 20.000 till $ 30.000 för mindre, kompakta bilar, och $ 35.000 till $ 50.000 för fler tunga lastbilar.
2

Välj den typ av pick-up truck du behöver för din livsstil. Om du ska dra tunga laster, behöver du en fullstor eller tung lastbil. Om du bara planerar att bära små mängder av vikt i en tid, då en lättare lastbil kommer att fungera bra.
3

Välj hur många dörrar och hur mycket inre utrymme du vill ha för din pick-up truck. Om din familj kommer att använda lastbilen eller om du kommer att behöva flera besättningsmedlemmar för att passa in, kan du få en lastbil med en förlängd hytt. Dessa har oftast fyra dörrar, snarare än två.
4

Välj en pick-up som innehåller funktioner som är viktiga för dig. Bränsleeffektivitet, dragkrok, längd och storlek på flaket, navigationssystem och höga betyg säkerhet är några vanliga funktioner du kan välja för din nya pick-up truck.
5

Forskning de stora företagen. Du bör inte nödvändigtvis välja din nya pick-up truck baserat på varumärket, men att känna till de stora aktörerna inom pick-up truck konstruktion och tillverkning kan hjälpa dig att fatta ett välgrundat beslut. Chevrolet och Ford säljer den största mängden av pick-up lastbilar. Dodge kommer i tredje, och Toyota och Nissan spår efter. Honda och Mazda säljer pick-up lastbilar, men inte många jämfört med andra företag.
6

Besök pick-up truck återförsäljare, redan kunniga om tillståndet i din kredit. Om det finns två handlare som säljer samma pick-up truck, fokuserar inte bara på priset de säljer den för, men den ränta som de erbjuder under loppet av lånet. Enligt Edmunds.com, de flesta lån hamna varar i ungefär fem år, men om du har råd högre månatliga betalningar, kan du spara dina pengar som du ska betala i ränta.
7

Förhandla om priset av en pick-up truck du är intresserad i. Även återförsäljarna kommer att vara mindre benägna att förhandla om priset på en ny bil än de skulle en begagnad lastbil, kanske du upptäcker att det fortfarande finns några vicka utrymme. Erbjud det lägsta priset först, eftersom återförsäljarna kommer att försöka öka detta erbjudande så mycket som möjligt.
8

erbjuda så mycket pengar som du har råd förskott. Detta kommer att sänka din månatliga betalningar och spara pengar som du skulle behöva betala senare i ränta.
9

Be återförsäljaren om ett erbjudande om fordonet du redan äger, om du funderar på att bli av med den. Om du är shopping för pick-up lastbilar genom flera återförsäljare, se till att tala om vad andra erbjuder för ditt inbyte för att se om de kommer att öka sin egen erbjudandet.
10

Factor garantin i den totala kostnaden för din nya pick-up truck. Läs igenom all garantiinformation noggrant. Om du känner dig pressad att gå med på villkoren, be att ta finstilt information om hem med dig så att du har tid att titta över det noga innan han återvände till underteckna några avtal.
11

File bort alla papper som du registrerar och tar emot när du accepterar att köpa en ny pick-up truck. Denna information kommer att vara användbar om det finns några framtida komplikationer med försäljningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141243.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.