Hur Hook Up Trailer Lights till en F150

När du dra en släpvagn bakom din F150, finns det flera saker du behöver tänka på. Först och främst måste du öva säkerhet. Gör detta genom att inte bara köra på ett säkert sätt, men genom att se till att du har valt rätt trailer för ditt fordon. Du måste se till att du har rätt viktfördelning, skumt och kabeldragning. Det är olagligt i de flesta stater att dra en släpvagn bakom din lastbil utan de anslutna lamporna. Saker du behöver
Dragkrok
Visa fler instruktioner
1

Hitta trådarna. Leta efter de kablar som ska anslutas till vagnen. De är belägna i ryggen, på förarsidan under bakluckan. De kan stoppas upp i ramen av trucken. Dra ut dem vidare för att undersöka dem.
2

Undersök ledningarna. Granska ändarna på trådarna. Den bör ha en plast, svart tråd locket på slutet. Detta lock håller trådarna säker genom att blockera bort eventuellt anslutning som kan göras oavsiktligt. Tryck på knappen på den sida av viran locket och avlägsna ände, utsätta pluggdelen av trådarna.
3

Välj en sele. Jämför ledningarna från trailern till kontakten på din lastbil. Du kan behöva köpa en sele för att göra anslutningen om kontakten inte passar trådarna. Hitta selen du behöver genom att notera vilken typ av plugg vardera änden av ledningar behov. Köpa sele på din lokala bil butik.
4

Fäst selen. Anslut ena änden av selen i tråden kontakten på din F150. Knäpp anslutningen på plats och se till att den kämpar hårt. Använd buntband för att hålla längden hos tråden fäst vid ramen av din lastbil. Detta kommer att hålla den från att studsa runt och förlora anslutningen medan du kör.
5

Wire släpet. Dra ledningarna genom den ram för din lastbil och tillbaka mot din skumt. Anslut trådarna från trailern till den öppna änden av din sele. Kontrollera anslutningen för att säkerställa att den är fast ordentligt och inte kommer ångra.
6

Kontrollera säkerheten. Dubbelkolla att se släpets lampor fungerar. De varselljus, bromsljus och blinkers borde alla vara i drift.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141187.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.