Typer av Trailer Kjolar

Bränsleeffektivitet är viktigt, speciellt när bränslet är ett stort företag bekostnad. Åkerier inför stora bränslekostnader och har varit tvungna att höja räntan för att möta de stigande kostnaderna för bränsle. Däremot kan trailer kjolar som fäster till botten, framifrån och från sidan av semi-lastbilar trailers bidra till att minska bränslekostnaderna genom att minska drag skapas som lastbil och släpvagn flytta ner vägen. Sidokjolar

sidokjolar installeras längs botten av en semi trailer. Dessa kjolar är konstruerade för att skära ner på mängden luft som passerar under trailern och över bakaxeln. Genom att minska detta luftflöde är bränsleeffektivitet lastbilen förbättras. Trailer sidokjolar tillverkas i både aluminium och glasfiber. Lastbilens rutten kommer att avgöra vilket material är det bästa valet för sidokjolarna. Om du kör regelbundet längs kusten, är glasfiber ett bättre val för att förhindra rost. Men om du reser längs sträckor av grus motorvägen, är en metall sidokjol en bättre, mer hållbara, val.
Gap kåpor

utrymmet bakom hytten på lastbil och den främre delen av vagnen kan skapa en betydande mängd drag som vinden passerar genom hytten och fastnar framför vagnen. Genom att installera gap kåpor, som fyller utrymmet mellan baksidan av lastbilshytten och kjol framsidan av släp, kan detta drag reduceras, blir trucken mer aerodynamisk och bränslekostnaden för att köra trucken reduceras.


Boat Tails

En båt svans installerad på baksidan av en trailer minskar sug skapas som vinden rör sig över toppen och sidorna av vagnen och faller av ryggen . Detta sug kan skapa friktion på baksidan av släpet, vilket minskar bränsleeffektivitet. En båt svans skapar en mer aerodynamisk slut på släpet och gör det virvlande luft att avledas från den bakre änden av trailer. Resultatet är minskad sug.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141151.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.