Hur hoppar jag Starta en Chevrolet SSR?

Starthjälp din Chevy SSR kan vara nödvändigt om batteriet tappar laddning av ljusen blivit kvar på eller andra objekt i bilen under en längre tid. Hoppa start av fordonet görs bäst med en bärbar skjuts pack som är ordentligt betyget för fordonet, men det kan också göras med startkablar. Var noga med att ansluta kablarna ordentligt så den positiva kabeln är den positiva och negativa på det negativa, eller skada uppstår på batteriet och bilens elsystem. Saker du behöver
Portable Jump Start Pack Review startkablar
Visa fler instruktioner
Använda Jump Start Pack
1

Öppna huven på din SSR och lokalisera batteripolerna. Placera en förpackning skjuts på kylaren support eller fender väl.
2

Fäst den positiva kabeln från hoppet pack på batteriets pluspol. Placera den negativa kabeln från hoppet pack till den negativa batteripolen.
3

Vrid förpackningen skjuts på. Strömbrytaren är normalt placerad på framsidan av förpackningen, men beroende på märke och modell på din pack, kan det vara någon annanstans på enheten. Vrid tändningsnyckeln till "Start
4

"positionera och veva runt motorn i sex till 10 andra skurar tills den börjar. Vrid omkopplaren på skjuts packa och ta bort kablarna från batteriet. Stäng huven och köra lastbilen i 20 till 30 minuter att ladda batteriet. Addera Använda Jumper Cables
5

Placera ett fordon med motorn igång framför din lastbil och öppna huven på båda fordonen. Anslut den positiva klämman på ena änden av en uppsättning startkablar på den positiva polen på batteriet i trucken.
6

Anslut den positiva klämman på den motsatta änden av startkablar till batteriets terminal hos det löpande fordonet. Flytta tillbaka till lastbilen och anslut den negativa kabeln till den negativa inlägg på batteriet.
7

Anslut den motsatta änden av den negativa startkabeln till den negativa batteripolen på kör fordonet. Vrid tändningsnyckeln till "Start"-läge i din lastbil, starta den och låt den vara igång.
8

bort startkablarna från båda fordonen, negativa terminaler först. Låt lastbilen att köra i 20 till 30 minuter att ladda batteriet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141148.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.