OSHA Forklift Operator Safety Training

Den amerikanska Occupational Safety and Health Administration (OSHA) kräver truckförare att få klassrummet eller föreläsning stil säkerhetsutbildning, övervakad körning på lastbilarna som de kommer att köra på arbetsplatsen och återkommande fortbildning. Klassrum eller Föreläsning Utbildning

OSHA kräver varje gaffeltruck operatör att ha klassrummet eller föreläsning stil säkerhetsutbildning. Medan byrån inte anger ett minsta antal timmar, beror innehållet på gaffeltrucken operatören kommer att köra och den miljö i vilken han kommer att köra.

Klassrumsundervisning innehåller säkerhetsinformation specifik för gaffeltruck den Operatören kommer att köra, liksom instruktioner för maskinen tankas eller laddning av batteriet.

Muntliga eller skriftliga prov kan vara en del av denna utbildning.
Övervakad Driving

En gaffeltruck operatör måste övervakas drivande typen av gaffeltrucken hon kommer att köra i sitt specifika arbetsmiljö.

exempelvis om föraren arbetar en klass I (elmotor ryttare) gaffeltruck i ett lager med 12-fot-breda gångar för hennes jobb, hon först måste få övervakad körning utbildning på den typ av truck på ett lager-stil golv med hyllor åtskilda 12 meter ifrån varandra.

Denna utbildning måste också närheten inkluderar fotgängare och fordonstrafik liknar vad föraren kommer att stöta på arbetsplatsen.
Certifiering

När gaffeltruck operatören har, i sin handledare uppskattning, visat att han kan kompetent och säkert manövrera trucken på arbetsplatsen, får föraren ett dokument som intygar hans förmåga att göra det. Dokumentet förvaras i förarens personal fil för OSHA inspektion och uppdateras med datum för fortbildning

Certifiering är inte överförbar från jobb till jobb,. Föraren måste visa kompetens på en gaffeltruck att certifieras i hans nästa arbetsplats. Addera repetitionsutbildning

OSHA kräver truckförare att få regelbunden fortbildning. Myndigheten anger inte hur ofta utbildning måste tas eller vad innehållet i utbildningen måste vara, men kräver att datumen för repetitionsutbildning märkas på operatörens certifiering.
Undantag

Om gaffeltruck operatören driver en klass VI (bogsera traktorn) eller klass VII (terräng) gaffeltruck i ett jordbruks-miljö, kräver OSHA inte en certifiering kurs. Om dessa lastbilar används i en annan miljö, t.ex. skogsavverkning, lager, bygg och skogsbruk, gäller inte OSHA riktlinjer för utbildning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141106.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.