1999 GMC Sierra hjullager Hub Monteringsanvisningar

Den pickup truck är en lång tid ikon av klassiska Americana som har använts för kommersiellt arbete med lantbrukare, byggnadsarbetare och företag, samt för dagliga transporter. GMC Sierra, en av de tidigaste pickup lastbilar, har varit populär på grund av dess attraktiva trim alternativ och rykte för hållbarhet. Enkla underhåll och livslängd säkerställa Sierra förblir populärt i många år framöver. Saker du behöver
Rags
Flerfunktionsfett
Momentnyckel
Hylsnyckelsats
skruvmejsel
Hex huvud Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner

1

Rengör alla ytor noggrant med en ren trasa. Torka ur lagerflänsen och borrningen knoge. Torka alla passytor knoge hålet och se till att lämna något fett eller smuts. Skjut in den nya O-ring på baksidan av navet.
2

Skjut navet och lagringen i styrspindeln. Den fyrhjulsdrivna modeller, skjut montering på drivaxeln, sedan smörja splines drivaxel med universalfett innan skjuta navet på drivaxeln. Addera 3

Placera skiva sköld i position och tråd dess fästbultar på plats. Dra åt bultarna till 133 fot lbs med momentnyckel.
4

Sätt in ABS hjulhastighetssensorn i hålet i navet. Dra åt sin hållarskruven till 156 tum lbs med momentnyckel utrustad med rätt storlek hex-head socket.
5

Montera bromsskivan genom att skjuta den över de gängade hjulbultar. Placera fästet i sin position på hjulet montering och installera sina två bultar. Dra åt bultarna till 129 fot lbs med momentnyckel.
6

Montera bromsoket på fästet, sätter sina två skruvarna och dra åt dem till 80 fot pounds med momentnyckel.

7

På fyrhjulsdrivna modeller, installera navmuttern. Stick in en skruvmejsel genom bromsoket till ett av de kylande skövlar på rotorn för att förhindra axeln från att vrida sig. Dra navet muttern ordentligt för att helt sittplats drivaxeln i navet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140984.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.