Hur Väg upp Semi Trucks

Vägning en halv lastbil idag är så enkelt som att hitta en av bokstavligen hundratals bilen stannar över hela Amerika. Varje större truck stop-kedjan, liksom de flesta oberoende långtradarcaféer, har lastbil skalor på plats för din bekvämlighet. Lastbil stoppar laddning från sju till 12 dollar per 2010 för denna tjänst. Denna avgift beror helt på varje truck stop och kommer att variera från en truck stop till nästa. Instruktioner
1

Lokalisera truck stop närmast din position.
2

Dra upp till fjällen och stannar innan vägning plattform.

3

gå långsamt på vågen plattformen och stannar vid invägningen befälhavaren panelen längst vänstra sidan av plattformen.
4

Tryck på knappen för att varna väga befälhavaren inuti truck stop .
5

väger befälhavaren kommer att be dig om ditt företags information och väga fordonet. Fjällen är uppdelad i tre sektioner för att väga styraxel, drivaxel och axlar tandem på samma gång. Skalan biljett kommer att omfatta alla tre axeltryck och summeras för att ge dig din totalvikt.
6

Dra av plattformen och parkera lastbilen.
7

Fortsätt till bränslet desk innanför truck stop. Möblera företagsinformation, betala avgiften och få ditt färdiga biljett. Biljetten kommer att visa axeltrycket och bruttovikten för fordonet i pounds. Till exempel: Styraxel £ 10.400. /Drivaxel £ 33.600. /Tandemaxel £ 29.900. /Bruttovikt. £ 73.900.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140938.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.