Hur man ansluter en trailer till en Hidden Hitch

dragkrokar kan du ansluta en leksak dumprar, nyttofordonstrailer eller bogsera dolly på baksidan av din bil eller lastbil, och kan lägga mångsidighet till ditt fordon. Men de flesta dragkrokar är inte särskilt vacker, så några tillverkare gör dolda missöden, som monterar under fordonet och är åtkomliga via ett vridbart fäste på registreringsskylten. För att ansluta en släpvagn till ett fordon som är utrustat med en dold dragkrok, måste du göra några saker annorlunda än du normalt skulle, men sedan den grundläggande processen är densamma. Saker du behöver
Receiver bollen mount kit
två 4-fots kedjor
Visa fler instruktioner
1

Sänk registreringsskylten med händerna. För att komma åt dolda skumt, måste du svänga registreringsskylten ner för att komma åt mottagaren.
2

Placera bollen fäste för skumt i mottagaren genom hålet bakom registreringsskylten. Detta bör glida in i mottagaren. Kryp under fordonet och placera mottagaren. Det finns tre olika hål i mottagaren och bollen fästet. Rada upp dem från under fordonet och placera låspinnen försedd med bollen monteringssatsen i hålet, låser mottagaren och bollen mount tillsammans. Dra på bollen montera testa det. Om det fortfarande är flyttbar, så du missat en eller två av hålen.
3

Säkerhetskopiera din bogsera bilen till objektet du försöker bogsera, och styra bollen infästningen i tungan på släpfordonet. När tungan är på toppen av bollen mount, parkera bilen och sedan gå till baksidan, där släpet.
4

Sänk drop-uttaget på släpet med hjälp av handtaget på drop-uttaget så tungan sänker ner på bollen mount. När det är ner hela vägen och dragfordonet stödjer vikten av släpvagnen, slå ner kilen mount på tungan med hjälp av händerna och fäst den på plats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140928.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.