Hur man byter ett däck på en 2007 Silverado

Silverado är beteckningen för lätta lastbilar pickup gjorts av Chevrolet Motor Division of General Motors. Den yttre utseende Silverado omarbetades under 2007, och denna modell är fortfarande produceras med 2010. Silverado s kommer som standard med V-6 eller V-8 motorer och manuell växellåda. Saker du behöver
däck byta verktyg (medföljer Silverado) katalog reservdäck
Visa fler instruktioner
1

i parkeringsbromsen. Ta dina däck byta verktyg från bakom baksätet (eller på hatthyllan om förlängd hytt eller besättningsmedlemmar modeller cab) genom att ta bort vingmuttern för hand i en moturs riktning. Placera hjulkloss under hjulet diagonalt motsatta av punktering. Öppna den lediga luckan däcket lås på bakre stötfångaren. Sätt i tändningsnyckeln i låset och dra den rakt ut.
2

Skjut de två jack handtagsförlängningar tillsammans tills de klickar. Sätt i ena änden av förlängningen i hålet avslöjade efter avlägsnande reservdäcket låset. Placera domkraften handtaget på den andra änden av förlängningen och rotera den i moturs riktning för att sänka reservdäck. Dra reservdäcket från under fordonet.
3

Placera däcket domkraften under lastbilens ram nära punktering. Sätt domkraften handtaget på uttaget och vrid det i medurs riktning tills punktering är från marken. Lossa muttrarna med rörtång i moturs riktning och ta bort dem. Sänk hjulet från hjulnavet och placera den ur vägen.
4

Lyft reservdäcket på hjulnavet och dra åt muttrarna i medurs riktning. Vrid jack handtaget i moturs riktning tills hjulet befinner sig på marken. Dra åt muttrarna i ett korsvis tills tight. Placera domkraften hantera tillbaka på domkraften handtagsförlängningar och förvandla det i medurs riktning för att höja reservdäcket hållaren. Ta förlängningarna och handtaget från den bakre stötfångaren området.
5

bort hjulet chock och stuva din däck byta verktyg tillbaka in i hytten på lastbilen. Dra åt vingmuttern i en medurs så att verktygen inte skifta i hytten under körning. Placera punktering i det bakre bagageutrymmet på din bil. (Har däcket repareras eller ersättas så snart som möjligt.)
6

Ta ut nyckeln ur reservdäcket lås och tryck den på plats på den bakre stötfångaren tills den snäpper på plats. Stäng locket.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140873.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.