Patriotiska objekt för lastbilar

Patriotiska föremål för lastbilar allt från subtila till det öppna. Den pickup truck är en symbol för Amerika, och det blir ännu mer ikonisk när prydd med patriotiska tillbehör. För lastbilen ägare som vill visa sin patriotism på hans lastbil finns det ett antal alternativ. Oavsett din smak, det finns något för dig att visa din kärlek till landet på din lastbil. Hood Guards

Du behöver inte lämna fånga insekter och skydda huven på din bil till en bit genomskinlig plast. Du kan visa din patriotism med en amerikansk flagga Huvskydd. Den patriotiska Huvskydd låter alla du kör bakom vet om din patriotiska andan.
Antenn Flaggor

Antenn flaggor har en klassisk charm. Antenn flaggorna kan du titta ut genom fönstret och ser gammal härlighet majestätiskt spöstraff i vinden när du pipan ner US Route 66. De kan också göra att hitta din bil i en fullsatt parkeringsplats mycket lättare. Addera ditt Rear Window Designs

Bakre fönster mönster tar det vanligtvis bara klarglas och göra det till något riktigt speciellt. Du kan anpassa din lastbil i en mängd olika sätt som visar upp din patriotism till omvärlden. Bakre fönsterdekaler finns i klassiska amerikanska flaggan, Amerikanska flaggan med skallig örn, "Made in USA" legender som gör att du kan visa att din patriotism är mer än ett sätt uttalande eller mönster som visar upp ert stöd för vår nations soldater, Vietnam War-eran krigsfångar och saknade i handling och även de som visar stöd för patriotism för fred.
ventilhattarna

Ventilkåpa kanske inte är så självklart som en lastbil målad som amerikanska flaggan, men de har en subtil charm om dem. Varje gång som du eller en skötare går att fylla dina däck med luft blir det en påminnelse om din kärlek till landet. De kompletterar också mer uppenbara uttryck för patriotism på din lastbil, vilket gör den perfekt litet tillbehör för att verkligen knyta de större samman.
Galler

Få delar av en lastbil är som iögonfallande som gallret. Truck galler är lätta att installera, bultning över din befintliga grillen. Snart kommer du att ha ett flashigt intryck av din kärlek för USA i laserskuren rostfritt stål.
Dörrhandtag

Varje gång någon hoppar in i hytten av din lastbil, kan du påminna dem om din patriotism med amerikanska handtag flaggan dörr. Handtagen gälla lätt över din befintliga dörrhandtag med en förmonterad lim. Komplettera dina andra patriotiska tillbehör eller bara göra din bil stå ut med iögonfallande amerikanska flaggan dörrhandtag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140869.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.