Hur man bogsera med en Ford Explorer Sport Trac

Använda Ford Explorer Sport Trac, som ett bogsera fordon, kommer att kräva en dragkrok monterad på den bakre stötfångaren samt en trailer bromsljus anslutning. Storleken av last du kommer att bli bogsering kommer att avgöra hur stor släpvagnen måste vara och hur stark av en dragkrok att använda. Varje lastbil uthyrning etablering kommer att ha trailers för uthyrning och en mängd olika dragkrokar som du kan köpa och har installerat på Ford Sport Trac. Saker du behöver
Dragkrok
Bromsanslutning
Visa fler instruktioner
1

Tillbaka Ford Explorer Sport Trac upp till släpvagnen så att dragkroken på Ford är framför trailern förbindelsearmen.
2

Lyft upp vagnen förbindningsarmen upp och över metallen bollen på Ford Sport Trac s dragkrok. Anslut trailer armen till Hitch bollen och tryck ner på släpet armen tills den är ordentligt på plats på dragkrok bollen.
3

Lås trailer armen till dragkroken med hjälp av en hänglås. Anslut kedjorna på släpet armen till dragkroken. Anslut den vänstra kedjan kroken till rätt stöd hålet på dragkroken anslut sedan den högra kedjan till vänster stöd hålet på dragkroken.
4

Anslut bromsvajern på trailern till bromsanslutning på dragkroken. Tryck på bromspedalen på Ford Sport Trac att bromsljusen fungerar.
5

Ladda din last och fäst den ordentligt på släpet.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140799.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.