Hur att bryta loss en Frozen luftbroms

Air linjer i tunga lastbilar kan bygga upp fukt som systemet fungerar och i kallare klimat är det möjligt för fukt att frysa, vilket orsakar störningar i driften och effektiviteten av din luft bromssystem. Dessa iskristaller är lätta att ta bort och det oftast bara tar några minuter. Se till att du gör bort dem så att du har mjuk inbromsning. Saker du behöver
5/8 tums skiftnyckel
denaturerad alkohol
Visa fler instruktioner
1

Ställ din luftbromsar till låst läge.

2

Lossa luftledningen som är blockerad med 5/8 tums skiftnyckel genom att vrida moturs och tillåter luften att flöda genom ledningen. Detta borde fungera lösa de flesta iskristaller.
3

Anslut raden med 5/8 tums skiftnyckel och vrida medurs.
4

bort eventuella kvarvarande iskristaller genom att sätta alkohol i systemet via alkoholen injektor och låta den flyta genom luften bromssystemet. Alkoholen injektorn är placerad på höger sida av brandväggen.
5

Skölj tankarna luftbromssystem genom att vrida petcock ventil belägen vid botten av moturs tanken. Detta kommer att säkerställa att den alkohol som förs genom varje linje och avlägsnas genom luften tanken. Din luftledningen bör vara fri från iskristaller och redo att köra.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140774.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.