Hur man lyfter en lastbil Canopy

Den bästa metoden för att ta bort en lastbil kapell beror på trädkronorna typ. Hard-Top Truck kapell är antingen aluminium eller glasfiber och väger betydligt mer än soft-top tak tillverkade av duk. Lyft en soft-top canopy tar mindre tid och ansträngning än att lyfta en hard-top canopy, vilket kommer att kräva minst en vuxen hjälpare. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
skiftnyckeln (tillval) katalog Adult Helper Review 4 tegelstenar (tillval)
Visa fler instruktioner
Soft Canopy

1

snäppa loss alla tre sidor runt kanterna på den mjuka trädkronorna. Rulla ihop varje sida av huven och fäst varje sida av kapell med remmarna som fastnar på aluminium inramning.
2

Gå tillbaka runt till bakluckan och placera händerna på slutet av canopy närmast bakluckan. Tryck bakåt tills aluminiumramen börjar kollapsa tillbaka på sig själv. Säkra canopy till förankringarna finns på basen av strukturen. Addera 3

ångra bultarna som fäster ramen till lastbilen och lägger trädkronorna tillbaka i väskan som följde med canopy . Skjut huven på baksidan av sängen av lastbilen.
4

Lyft huven från kanten på bakluckan och flytta den till lagring endast om du vet att du tryggt kan lyfta vikten. Om du inte kan lyfta den ensam, få hjälp att flytta trädkronorna till lagringsplatsen. Inne i botten av lastbilen
Hard Canopy
5

Crawl under trädkronorna. Lossa alla skruvar som fäster kapellet till lastbilen med socket set eller en skiftnyckel. Om bultarna används i "C" klämmor, är det inte nödvändigt att ta bort dem helt och hållet, utan att lossa dem till den punkt där du kan ta bort "C" klämmor. Ta bort "C" klämmor eller hela bultar som håller huven på plats och lägg dem på en plats utanför sängen av lastbilen där de inte kommer att gå vilse.
6

dra ut eventuella ledningar för valfria tredje bromsljus som kommer i vissa hård-topp skärmtak.
7

krypa in i sängen av lastbilen under trädkronorna och vänder sig om mot bakluckan. Har din hjälpare står på vardera sidan av trädkronorna och vara redo att hjälpa stadig det.
8

Tryck upp något på insidan taket i huven och börja att kanta trädkronorna bort i slutet av lastbilen . Sluta flytta den när det är nästan halvvägs utanför lastbilen. Har din hjälpare hålla trädkronorna direkt över kanterna på lastbilen för att hålla den från att falla.
9

krypa ut på baksidan av lastbilen och stå på ena sidan av trädkronorna medan din hjälpare står på den andra sidan av huven. Styr försiktigt trädkronorna på baksidan av lastbilen. Bär huven till den valda lagringsplatsen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140681.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.