Hur man tar bort en Ford lastbil säng

Lastbilar är utilitaristiska fordon, praktiskt för att ta laster till soptippen eller dragande delar hem från affären. Men om sängen av din lastbil blir skadad i en olycka eller om du vill byta ut den för ett flak, måste du först ta bort lager sängen och placera den åt sidan. Den unbolting och koppla processen är ganska lätt att göra på en Ford lastbil, men sängen är tung och kommer att ta hjälp av en vän eller två för att få det från fordonet. Detta bör ta ca 30 minuter att slutföra. Saker du behöver
kryssmejsel
1/4-tums Ratchet och uttag
1/2-tums ratchet, förlängning och uttag
1 till 3 assistenter
Show Mer Instruktioner
1

Öppna bakluckan på din Ford och skruva bakljusen från bedsides, med Phillips-skruvmejsel. Dra sedan ut lökarna från baksidan av linsen, med händerna, och skjut ledningsnätet in genom bakljus hink i sängen och ner till marken. Detta kommer att se till att när du lyfter sängen, kommer du inte dra kablaget bort också.
2

Öppna gasen dörren och skruva isär halsen gasen filler från sängen med 1/4 -tums Ratchet och uttag. Tryck sedan på halsen gasen filler i sängen. Addera 3

skruva isär sängen från ramen, med 1/2-tums Ratchet, utbyggnad och uttag. Beroende på längden på din säng, det finns så många som åtta bultarna som håller sängen på plats, längs hela ramen. Skjut bultarna upp genom ramen och ut ur sängen.
4

Placera dina assistenter runt sängen så att du kan fördela vikten av bädden jämnt bland folket. Lyft sängen vertikalt utanför ramen, lyft med benen. Var försiktig när du lyfter runt hjulen, du kanske måste lyfta sängen högre för att rymma. Sänk sängen till marken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140665.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.