Hur man installerar stänkskärm nödraketer

Fender nödraketer är populärt för många typer av fordon, men är ett bra tillbehör för en off-road fordon. De lägger en aggressiv stil till fordonet, och även lägga till funktionen genom att skydda kroppen från rock skador och gör att du kan köra större hjul. Installera en uppsättning stänkskärm nödraketer är ganska lätt, och bör ta cirka 10 till 15 minuter per varje fender. I det här fallet är projektet fordonet en Jeep Wrangler, men processen är densamma för andra fordon. Saker du behöver
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Drill och metall borr
Skyddsglasögon
Visa fler instruktioner
1

Unbolt befintliga fender facklor från bilen med 3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats. De är vanligtvis hålls på med bultar monterade från baksidan som kan nås genom att nå bakom framskärmen. Placera fender flare mot kroppen av Jeep se till att den passar ordentligt
2

. Kontrollera framkanten ställer upp med stötfångaren och de nedersta raderna kant med botten av stänkskärmen, så att det ser rätt och hur du vill att den ska visas.
3

Drill hål för stänkskärm nödraketer i kroppen med hjälp av borr och borrar om din bil inte har befintliga stänkskärm nödraketer. Det finns en medföljande mallen med kitet, så använd den som referens.
4

Installera skum tejp på baksidan av fender flare med händerna. Tejpen är dubbelsidiga, så lossnar den ena sidan och placera den på flare, då du kan dra bort den andra sidan precis innan du installerar den.
5

Dra av det andra skiktet av skum tejp och plats stänkskärmen på kroppen och rikta in hålen i fender flare och hålen i kroppen.
6

Bolt fender flare till kroppen med 3/8-tums Ratchet och socket set, och fabriken hårdvara. Upprepa denna process för varje hörn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140616.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.