Hur man transporterar en lastbil

Om du köper en ny lastbil, säljer en gammal eller flytta din lastbil med dig, är att hitta den bästa transport för din investering nödvändig. Fordonet transport industrin är enorm och fylld med både mycket hjälpsam, och inte så hjälpsamma, professionella och råd. Mellan professionella resurser och gör-det-själv-alternativ, att välja rätt alternativ kan vara svårt och förvirrande. Lyckligtvis, att välja det bästa alternativet för dina behov kräver lite mer än en del forskning och korrekt dokumentation. Saker du behöver Review, Internet eller telefon tillgång
Flatbäddstillbehör bärgningsbil
Dolly
Traktor trailer bil transport
Visa fler instruktioner
Transportera en lastbil med en Professional

1

Research bolagen. Innan du åta sig en professionell, kontrollera företagets rykte genom Better Business Bureau och genom kundrecensioner via Internet och telefon. Kontakta företagen via telefon för att få svar på alla dina frågor om leverans radie, kostnader och nödvändig dokumentation.
2

Välj metod för transport. Många transporter erbjuder två typer av leveranser. Den första är transport via traktor och släp, den andra är en hotshot lastbil. Traktor-trailer transport tenderar att vara billigare men kan vara svår att ordna. Långtradare bär 40-fot långa släp och har begränsad svarvning kapacitet. Detta gör att navigera bostadsorter svårt, kräver parterna att träffas någon annanstans, som en öppen parkeringsplats. Hotshot lastbilar som pickup truck-stil transporter, ger snabbare leveranser och enklare plockning ups, men är dyrare eftersom de endast ger en eller två lastbilar per last.
3

Förbered trucken för transport. Samla alla dina nödvändig dokumentation och spara den i en mapp eller annan säker plats. Kontrollera att trucken är rent av all din personliga egendom och hålla en extra uppsättning nycklar tillgängliga i en nödsituation.
4

Transport lastbilen. Ordna att komma fram till den överenskomna mötesplats minst 30 minuter för tidigt. Detta kommer att ge dig en tid buffert i händelse av oförutsedda omständigheter eller en tidig plocka upp. Ge alla nödvändiga pappersarbetet för transporter drivrutinen.
Transportera en lastbil Yourself
5

Skaffa en transport metod. Kontakta bogserbil företag och flytta tjänster som inkluderar trailers och dollys för rörliga fordon. Fråga om specifikationerna för dockor, och huruvida de kan stödja en lastbil, kostnader och nödvändig dokumentation. Forskning bogserbil företag med Better Business Bureau och läs recensioner. Be om information om uthyrning av lastbilar och trailers.
6

Förbered för transport dag. Städa ur bilen, göra en extra uppsättning nycklar och samla all nödvändig dokumentation. Ta bort all personlig egendom från fordonet. Plocka upp släpet, dolly eller bärgningsbil från bolaget.
7

lasta bilen. Följ instruktionerna som ges till dig av biluthyraren, lasta bilen på släpet eller dolly. Se till att du följer instruktionerna exakt, så att inte göra det kan äventyra säkerheten vid transport och ditt ansvar om något skulle gå snett.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141596.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.