Hur du anpassar en Pick Up Truck

Inga två pickup lastbilar måste se likadana eftersom det finns bokstavligen tusentals olika anpassningsmöjligheter kombinationer som lätt kan beställas och installeras --- antingen av dig eller en professionell. Instruktioner
1

Skapa en idé fil och anpassning samt kvitto rekord bok för din pickup från en mapp eller bärbar. Skriv ut en kopia av lastbilen anpassning checklista för en utgångspunkt eller att agera som ett försättsblad för din lastbil anpassa idé fil eller bärbar dator.
2

Sök via webbplatser som erbjuder anpassningsmöjligheter för pickup bilar som lmctruck.com och truckaccessorywholesale.com (se "resurser"). Beställ lämpliga fria anpassning kataloger för din pickup specifika år, märke och modell.
3

Skriv ut anpassningsmöjligheter och tillbehör till din lastbil. Lägg alla anpassade lastbil eller bil bilder som fångar ögat i din mapp fickor eller anteckningsboklimbindningen. För inspirerande måla jobb samt att se accessorized pickup lastbilar, visa fotogallerier på webbplatser som Chevy Heaven Photo Gallery och Custom Classic Trucks (se "Resurser"). Även om din bil inte är en klassiker, kommer du att se många illustrationer av färg och tillbehör anpassningar.
4

Bestäm önskad fjädring och däck profil för din lastbil. Vissa pickup ägare föredrar att lyfta sina lastbilar med en sats och lägga stora däck, medan andra slam sina lastbilar och har lågprofildäck med fälgar och spinnare installerade. Om du önskar hydraulik, beställa ett kit och anlita en professionell för att installera det.
5

Anpassa din pickup s lack. Anpassning kan vara så enkelt som att lägga till en anpassad detalj rand eller liten egen design eller bild till din pickup eller så intensiv som att måla din bil ett helt nytt färg eller färgskala med mönster. Det finns även ränder som finns i form av ett klistermärke som har metalliclack fläckar --- dessa används på nya Mustangs och bildar så väl till kroppen av fordonet som man måste titta under huven eller lastbil för att hitta sömmen.

6

Skräddarsy insidan av din pickup genom att lägga klädslar nackstöd eller full Sätesklädsel, anpassade lastbil golvmattor och en uppgraderad ljudsystem med en löstagbar ansikte eller CD /navigationssystem combo. Överväg andra anpassade lastbil tillbehör som täcker ratt, täcker skift, innehavare CD och innehavare dryck.
7

Välj och köpa lämpliga tillbehör om din pickup kommer att tjäna ytterligare arbetsuppgifter. Till exempel kan bogsering stora båtar kräver en starkare dragkrok. Om din pickup fungerar som ett arbete lastbil, överväga att installera en säng liner och ett låsverktyg bänk. För camping entusiaster, kan många alternativ som överkast, förlängare säng, cykelställ och stänkskydd göra din pickup tjäna din hobby bättre. Pickup lastbilar som används för jakt eller fiske kan anpassas med jakt står och fiske innehavare pole.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140609.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.