Hur Tow med ett upplyft Lastbil

Släpet tungan och lastbilen skumt måste vara i nivå med varandra för att släpvagnen säkert bogseras. Det faktum att de flesta vagnar inte har lift kit och många lastbilar gör skapar en unik dilemma för alla som hoppas att bogsera med en upplyft truck. Lyckligtvis var en lösning för detta skapade inte långt efter uppfinningen av den första lift kit. Några minuter av din tid, kommer en resa till lastbilen tillbehör butik och några kontanter lösa detta problem för dig. Saker du behöver
Mäta Pen tejp Mössor och papper
2 Stora halvmåne skiftnycklar (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Använd måttbandet till beräkna höjden från marken till toppen av truckens dragkrok mottagare öppning. Skriv ned numret och markera den som lastbil skumt höjd.
2

Mät avståndet från marken till botten av trailern tunga koppling. Skriv ner detta antal, också, och markera den som trailer tungan höjd.
3

Subtrahera tungan höjd från Hitch höjd för att komma till din skillnad. Detta är den mängd drop du behöver i den nya skumt bar.
4

Gå till lastbilen tillbehör butik och köpa en bar droppe skumt som matchar avståndet i din beräkning från steg tre. Skumt bar ska märkas med drop mätningarna. Köp ett skumt boll som matchar din vagnens koppling, om du inte redan äger en.
5

Skjut drop bar in din dragkrok mottagaren och sätt i lastappen som håller den på plats. Säkra lastappen med sprinten. Montera dragkrok bollen på skumt bar med halvmåne skiftnycklar om det inte redan är så utrustad.
6

Sänk trailern tungan kopplingen över skumt bollen och sedan ansluta bogsera kedjor och kablage för släpvagnsbromsar och lampor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140770.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.