Hur du anpassar en Ford Truck

Ford lastbilar är en mycket populär och lätt lastbil för att skräddarsy. Det finns tusentals tillbehör och eftermarknaden tillbehör och uppgraderingar att välja mellan när du bestämmer det är dags att anpassa din Ford lastbil. Många av de uppgraderingar som Nerf Bars, har utformats med både slutanvändaren och installatören i åtanke med sin enkla, ingen borr installation. Ta dig tid att titta på andra Ford lastbilar som har anpassning tillägg som du gillar, sedan planera ut vilka tillbehör som kommer att vara rätt för din lastbil och din livsstil. Saker du behöver
Kamera
Anteckningar
Visa fler instruktioner
1

Forskning möjligheterna! Håll en kamera med dig (eller använd din mobiltelefons kamera) för att fotografera en anpassning jobb som du gillar på en parkeringsplats eller vid ett trafikljus. Använd ett anteckningsblock för att spela in märke och modell av eventuella anpassade delar du gillar när du ser dem installerade på andra fordon. Med tiden kommer du att få en känsla för vad du vill att din anpassning jobb att se ut. De återstående stegen nedan föreslå några populära möjligheter.
2

Installera eftermarknaden däck och fälgar till din Ford lastbil. Se till att nya däck och fälgar tillgodose dina behov för både stil och funktionalitet. Om din Ford lastbil kommer att bo i staden och på vägen, kommer du att kunna välja från ett bredare urval av däck och fälgar. Men om din Ford lastbil kommer att vara terrängförhållanden eller kör genom en mycket grov eller lerig terräng, då du kommer att behöva lämpliga däck. Om du tar din Ford truck genom en massa byggarbetsplatser, köpa en plan däck skydd.
3

Installera Nerf bars (custom-böjda metallrör med infällda gjutna steg) eller steg biverkningar till din Ford lastbil. Nerf Bars finns ofta i förkromad, polerad, eller pulverlackerad svart finish.
4

Installera en säng matta eller ha en professionell spray på en säng liner i din Ford lastbil. Bed mattor skyddar din pickup säng från repor och rost. Sprayen-på sängen liners är mycket hållbara.
5

Montera stänkskydd på din Ford lastbil för att minska leran spray som stänker över din lastbil. Detta kommer att minska ditt behov av att slang av eller rengör din bil så ofta.
6

Installera tillbehör som är tillämpliga för din livsstil och din användning av din Ford lastbil. Om du tar din Ford lastbil till en jakt läger eller använda den för terrängförhållanden, överväga att lägga grill vakter till din lastbil. Om du tar din Ford till fjällen för camping och cykling, installera cykelställ på taket eller säng, eller installera takräcken att hålla din campingutrustning eller utrustning. Om du använder din Ford lastbil för arbete, överväga att installera en verktygslåda för att göra det möjligt för dig att enkelt lagra och låsa upp dina verktyg.
7 p Om du tillåter mindre erfarna familjemedlemmar köra din Ford lastbil och det har en förlängd hytt och /eller säng, överväga att installera en backup kamera för att minska risken för en olycka eller buckla till din lastbil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140605.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.