Tricks för rengöring Semi Truck Fälgar

Rengöring en lastbil hjul kan vara mer komplicerat än att städa vanliga bil hjul eftersom så mycket av skräp och bromsdamm samlas på så stora hjul. Ibland är det enda sättet att få hjulet ren att tillämpa rätt kombination av en stark hjulrenöring och lite armbåge fett. Truck Wash Station | Boka

hjälp av en högtryckstvätt hjulrenöring hjälper lösa upp en del av de envisa väg fläckar. Om du inte har tillgång till en biltvätt med en vik stor nog att rymma din bil, kontakta en lokal truck stop. Det har oftast högtrycksslangar eller tvättar lastbil. Blötlägg hjulet med en god hjulrenöring före sprutning ner med högtryckstvätt. Skölj så du kan inspektera för något du kanske har missat.
Rengöringskemikalier

Din lokala delar hus kommer att bära kvalitetsprodukter från Turtle Wax eller Meguiar: s produkter. Använd dessa produkter med en kombination av armbåge fett och ingrodd smuts och väg skräp kommer att komma rätt off, lämna dina hjul med en blank yta. Använd något med lite nötning för att skrubba ut någon envis väg tjära eller något som inte lossnar lätt. Använd inte något tungt som en mycket slipmedel slippapper. Skrubba hårt, men inte tillräckligt för att förstöra målgång. Fråga din delar hus för några bra hjulborstar som hjälper dig att komma i hjulet och dra smuts och smuts.
Städning hemma

Wheel- städning i hemmet kan vara svårare om du inte har tillgång till en högtryckstvätt eller en högtrycks-systemet. En bra högtrycksmunstycket kommer att vara till stor hjälp. Blanda din dammsugare i en hink och dra hjulen med slangen. Sedan använda tvål med en stålullskudde och de envisa fläckar och skräp brukar komma rätt off. Skölj hjulet och sedan försöka igen för att få något som du missat. Applicera sedan ett däck beläggning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140604.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.