Hur man installerar ett flak på en Dodge 3500

Konvertera din Dodge Ram 3500 till ett flak kan vara kostnadseffektiva och inte mycket frustrerande att göra dig själv. Installera flak själv kommer att spara hundratals på arbetsmarknaden ensam. När du har plockat sängen ut och bestäms om man kan använda de gamla fästen, är det enda kvar att göra bort den gamla sängen och placera den nya på och skruva ner den. Din Dodge kommer att vara redo för arbete på mycket kort tid. Saker du behöver
Tape Socket åtgärd
ställa
Mutterdragare
Ratchet
Hoist
Visa fler instruktioner
1

Inspektera kroppen att säkerställa att alla ledningar och komponenter är fria på toppen av ramen järnväg. Kör dina ledningarna genom den inre delen av skenan. Lösa köra trådar kan krossas eller avskurna när sängen ligger på toppen av dem.
2

Mät flak kroppen att se till att det kommer att sitta även med lastbil. Trucken måste mätas från baksidan av hytten till slutet av ramen järnväg. Stoppa bara blyg av bakljus, se flak kropp är samma längd.
3

Placera flak kropp på rambalkar. Kroppen, om det redan köptes framställt för en Dodge Ram 3500, kommer att sitta jämnt på ramen järnväg, falla av lika långa på båda sidor om lastbilen. Sängen kan vara tung som du kommer att behöva ytterligare hjälp att placera sängen på lastbilen. Eller, använd en lyftanordning för att sänka den på plats.
4

Montera flak på varje hörn av sängen. Placera en bult med brickor på båda sidor av bulten genom fästet och in i ramskenan. Hål bör redan utnyttjas antingen från föregående sängen eller tillverkaren. Du hittar 03:58 bultar bultar för varje fäste. Använd befintliga fästen om du tagit bort den tidigare sängen. Köpa fästen från ett skrotupplag eller har din lokala delar hus peka dig i rätt riktning för att få korrekt montering fästen för att stabilisera ditt flak kropp på ramen järnväg.
5

Dra åt alla bultar med en socket skiftnyckel eller en mutterdragare. Du kan behöva hålla huvudet på bulten med en skiftnyckel när du drar ner muttern. Dra åt alla fyra hörnen av sängen. Lägg extra fästen om du anser nödvändiga för att säkerställa sängen stannar på plats.
6

Installera kablar till dina tänder om de var isolerade innan du installerade sängen. Testa lamporna när du har installerat dem. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140599.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.