Spraya på Fakta Bäddlinje

Spray-on flaket liners gör det enkelt för åkare att skydda sina investeringar. Spray-on liners kan tillämpas av proffs eller av lastbilen ägaren med en variation av gör-det-själv-kit. Spray-on sängen liners skydda sängen av lastbilen från skador på grund av sol, regn och andra kemikalier som kan komma i kontakt med sängen. Typer

Spray-on sängen liners är gjorda av material polyuretanelast som ger en hög nivå av motstånd från flera element. Många typer av spray-on liners kan användas av proffs inom några minuter. Den totala torktiden för spray-on liners är vanligen tre timmar innan flaket kan användas.

Annan typ av spray på sängen liner liknar den typ proffs använder, men är för egen applikation. Gör-det-själv spraya på sängen liners är ett bekvämt sätt att få det skydd du behöver för din bil till ett lägre pris, men instruktionerna bör följas noggrant för att förhindra eventuella tunna fläckar eller material sprutas på andra områden av lastbilen.
Fördelar

Trucker ägare kommer att få många fördelar från att välja en spray-on bed liner. Dessa liners ger en permanent lösning på bucklor, repor och rost. Elastomeren material ger också en motståndskraftig yta. Sängen liner kommer att vara resistent mot vatten och kemisk korrosion. Till skillnad från andra typer av sängen liners, spray-on liners inte kan flytta och flytta ut på plats. Många färger och utföranden finns tillgängliga för att lägga till en egen look till din lastbil.
Överväganden
p Om du väljer en spray-on bed liner material i andra färger än svart, bör rutinmässigt underhåll utföras för att bibehålla lystern hos färgen. Många färger som rött och vitt kommer snabbt blekna till en grå färg med långvarig solexponering.

Som arbetar med en gör-det-själv-kit bör också vara noga med att inte få materialet på huden. När polyuretan torkar, är det svårt att avlägsna från huden. DIY kit bör sprayas på jämnt och undvik pooling. Tjockare fläckar kan spricka under tung vikt.
Kostnad

Den totala kostnaden för att tillämpa en spray-on bed liner till din bil beror på om du använder en professionell service , vilket märke av spray-on produkt du använder och storleken på flaket. En professionell service kommer normalt ut $ 300 till $ 600. Priset beror på storleken på sängen och om du väljer att även täcka över relingen på sidorna. Gör-det-själv-kit kostar $ 90 - $ 150. En enda liter beläggning är ca $ 30.
Varning

säng liner måste vara helt torr innan du går på den eller sätta material ovanpå det. Om det inte är torrt, kommer reparationer måste göras av de våta fläckar, vilket kan orsaka en ojämn yta om inte repareras av en fackman.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140549.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.