Det bästa sättet att dra två bilar

Förmågan att dra två bilar på en gång kräver användning av en del specialutrustning. Såvida bilarna är mycket små att de inte båda plats på en plan bädd lastbil eller en vanlig släpvagn avsedd för bil dragande. Ja, om det är nödvändigt för att transportera två bilar på samma gång är en engångshändelse skulle det vara billigare att anlita ett företag som redan äger utrustningen att dra dem åt dig. Om däremot, kommer behovet att vara täta, några alternativ finns tillgängliga för dig. One-vehikellösning


Kanske det enklaste sättet att transportera två bilar på en gång är att använda en enda bil transportör som har ett hjul hiss. Denna lastbil, som också är känd som en ramp lastbil, kan dra ett fordon lastas på kroppen och ett fordon på hjul lyft dragkrok. Den andra bilen kommer att ha en axel, vanligtvis fronten, från marken och den andra axeln stödja fordonet på vägen.

Ingen särskild licens krävs för att använda den här typen av lastbilen, men operatören bör vara skicklig i att köra ett fordon med släp.
Multi-Släpvagn Metod

Multi personbilssläp finns tillgängliga som är utformade för att transportera så få som tre bilar på en gång. De trailers är långa, så många som femtio tre meter, vilket minskar deras användbarhet i vissa områden med små gator och snäva svängar. Använd inte det här alternativet om du inte är väldigt skicklig på att dra en släpvagn.

Dessa trailers är av vändskiva sort och måste bogseras med åtminstone en ett ton lastbil med en Vändskivskoppling. Större lastbilar, exempelvis en Ford F-450 F-550 har en högre trailer släpvagnsvikt kapacitet och är ett bättre val för dem som inte redan äger en lastbil.
Final Alternativ

Såvida ett företag att transportera två bilar på en gång håller på att upprättas, kan det billigaste alternativet vara en enda bil ramp lastbil som inte är utrustad med ett hjul hiss och en enda bil släpvagn. Begagnade stycken av denna typ av utrustning finns tillgängliga till rimliga priser. Detta gör det bästa, men kanske inte det mest bekväma, metoden för någon som har ett återkommande behov av att transportera två bilar men som har en begränsad budget.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140529.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.