Hur du packar en U-Haul

Laddar en U-Haul lastbil kan vara en mödosam och tidskrävande jobb. Du vill se till att allt kommer att finnas kvar när du kör lastbilen på vägen eller längdskidåkning. Ladda växling kan orsaka allvarliga skador på dyra möbler eller ens störa funktionen hos den hyrda lastbilen. Det största tricket att lasta trucken är att hålla allt i balans. Om du placerar en tung bit på höger sida då du kommer att vilja placera bitar av lika stor vikt på den vänstra sidan. Laddar möbler på en lastbil kan vara som en puzzle.The svåra kommer att vara att hitta en bit att gå i alla vinklar och vrår. Saker du behöver
Rep Remmar
Ratchet
Filtar
Visa fler instruktioner
Laddar en U-Haul Truck
1

Fyll rutorna i vindsutrymmet placerad på framsidan av förvaringsboxen. Större U-Haul lastbilar utrustade med "vindsutrymmet." Detta är faktiskt den del av förvaringsboxen som sitter ovanför hytten.
2

Ladda dina skrymmande tunga saker längs väggen med den dekorativa sidan mot väggen. Du kan också täcka möblerna med filtar för att undvika repor.
3

Wrap dina speglar och inramade bilder med filtar. Dessa föremål kan lagras mellan väggen och möblerna för att undvika belastning shifting.This låser objekt på plats samt att hindra dem från att bli skadad.
4

Stapla eventuella återstående rutorna under och runt varje möbel att utnyttja någon öppen yta. Du kan också glida bitar sängram under och längs väggen för att fylla eventuella luckor.
5

Ladda dina bord upp och ner med toppen täckt eller insvept i en filt. Utrymmet mellan de fyra benen kommer också att hålla rutorna.
6 stolar

stack och mindre udda formade möbler ovanpå större bitar. Genom att utnyttja hela golvytan med större bitar och stapla mindre föremål ovanpå, kan du dra nytta av alla tillgängliga utrymmet lastbilen har att erbjuda.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140497.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.