Historia Chevrolet Trucks

Louis Chevrolet, en racerförare, och William C. Durant, grundare av General Motors (GM), inrättades Chevrolet Company 1911. Durant hjälpte också etablera Buick Motor Company. Han gjorde Chevrolet känd genom bolagets PR-tävlingar. Chevrolet Motor Company blev en del av GM 1918 och lanserade sin första raden av lastbilar för att tävla de som produceras av Ford. Modell 490

Modell 490 Lätt lastbil var en halv-tons design baserad på chassit av 490 bil. Dess konstruktion var i huvudsak densamma som bilen versionen. Fordonet detaljhandeln för $ 595.
First Full Truck

Chevrolets första helt utformad lastbil var Ton Truck, som släpptes 1918. Det detaljhandeln för $ 1245. Köparen valde chassi och kroppen han ville, och tillverkaren sätter ihop dem. Flera färger och mönster fanns tillgängliga, vilket fortfarande var en sällsynthet på den tiden.
V6

ingenjörer Chevrolet förändrat lastbilsbranschen 1929 genom att släppa den första 6-cylindrig motor. Det var en en-och-en-halv tons lastbil med en 194-kubik-tums motor och en motorstyrka på 56.
Hållbara konstruktionerna

första hållbara lastbil från Chevrolet släpptes 1937. Den en-tons modellen hade en modern hjulbas längd och en 216,5-kubik-tums, 6-cylindrig motor. Dessa lastbilar revolutionerat branschen och förändrat hur Ford, Chevrolet konkurrerande företag, gjorde sina lastbilar.
Stylizing pickup
Chevrolet

återigen förändrat branschen i 1967 med lanseringen av olika modeller och stilar sin lastbil linje. Konsumenterna kan välja mellan V6 och V8 motorer, säng och storlekar hytt och turbo alternativ. De ingenjörer och designers pionjärer också den moderna utseendet på en pickup, som hjälpte till att göra trucken en populär bil utanför arbetet användning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140453.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.