Gör Högre Springs Höj din lastbil?

Högre fjädrar kan spela en stor roll för att öka höjden på din lastbil. De flesta åkare som vill höja sina lastbilar höjd köpa en "lift kit." Detta inkluderar andra delar förutom fjädrarna som höjer lastbilen, såsom strävor, kraftiga stötar och ytterligare modifieringar ram. Vissa åkare väljer att höja sina lastbilar för utseende, medan andra gör det för att få mer utrymme. Suspension Lift Kit
p Det är möjligt att höja suspension av en lastbil genom att ersätta de främre och bakre bladfjädrar och stötar med en suspension lift kit. Detta möjliggör större däck skall placeras på fordonet, även resulterar i större utrymme mellan marken och axlarna.
Kostnad
p Om du är ute efter att höja höjden av din lastbil, då suspensionen lift kit är vägen att gå. Det kostar mer än en kropp hiss kit, men ger också större heighth och avslut. Standard lift kit kommer i 4 - och 6-tums storlek, men extrema kit kan gå så högt som 18 inches. Dessa är inte för dagligt användning på väg och är mer till för lastbilar.

.
Överväganden

Innan du bestämmer hur högt att lyfta truck anser att ju högre du kommer, desto mer kommer det att påverka hanteringen av trucken. Den högre tyngdpunkt kan göra det mycket mindre stabil. När höja din lastbil något högre än 4 inches du behöver för att ge säkerhet och hantering några allvarliga tanke.
Taller Däck

ihåg när du installerar större däck, särskilt de mer än två storlekar större, att både hastighetsmätaren och odomoter kommer inte vara korrekt. Re-utväxling bakändan är möjligt med hjälp av diagram utväxling som tar hänsyn till de större däcken.
Typer

lift kit varierar, beroende på tillverkare, tillsammans med kostnaderna. Tänk på att hissen kit är en liten del av kostnaden, och var noga med att lägga på kostnaden för nya, större däck och re-växellådor. Lyft din lastbil kan lätt kosta så mycket som $ 2,000, även om hissen kit kostar bara ett par hundra dollar.
Installation
p Det är bäst att ha en professionell installation hissen kit, om du inte har speciella kunskaper behövs. Var noga och kolla alla tillverkarens garantier innan du installerar ett kit, eftersom det kommer sannolikt upphäva dem. Också, kolla med ditt försäkringsbolag för eventuella avgiftsändringar som kan uppstå från att modifiera bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140356.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.