Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur vill växla från akvarievattnet Brandpost Vatten

Husbilar och fritidsfordon har vattentankar så passagerare kan komma åt dricksvatten medan de är camping. I många fall, campingplatser erbjuder brandpost vatten vid varje camping plats. Ansluta din RV till brandpost vatten kan du ha en konstant tillförsel av rent vatten för att dricka, duscha, diska och matlagning. Den brandpost är ansluten till husbil eller RV med en speciell typ av slang tillverkad för att transportera rent vatten, som ibland kallas ett slang dricksvatten. Detta säkerställer att vattnet är rent och säkert när det kommer från kranarna i din RV. Saker du behöver
Rent vatten brandpost
Hushåll desinfektionsmedel
vatten tryckregulator
Vattenfilter
Rent vatten slang
Visa fler instruktioner
1 < p> Slå på brandpost och kontrollera vattnets klarhet. Det finns några ställen som, även med ett filter, kommer du inte vill dricka brandpost vatten. Stäng av brandpost, och rengör hookup med hushållet desinfektionsmedel eller ett blekmedel torka.
2

Passa regulatorn vattentrycket och vrid den åt höger för att koppla den till brandpost. Om du inte har en regulator vattentryck, kan du hoppa över steget, men tänk på att din RV VVS kan skadas av överspänningar i vattentryck. Placera vattenfilter över regulatorn, eller över brandpost pipen om en regulator inte används. Vissa filter skruv på plats och vissa är helt enkelt hålls på plats av slanganslutningen.
3

Skruva rent vatten slangen på anslutningen. Slå på vattnet och kör den i flera minuter för att skölja ur slangen och avlägsna all luft. Stäng av vattnet.
4

Lokalisera rent vatten uppkopplingen på RV och skruva fast slangen till munstycket. Den uppkopplingen är oftast ligger nära avlopp tankar, och är vanligtvis tydligt markerad som rent vatten hookup.
5

Stäng av vattnet igen. Du har nu tjänsten brandpost vatten till din RV.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117335.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.