Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur man använder en femte-Wheel Slider

Slide-outs för påhängningshöjder camparesläp är ganska lätt att använda, vilket gör dem ett effektivt sätt att utöka utrymmet som erbjuds av en sommarlägret släpvagn. Medan många camparesläp innehålla endast ett skjutreglage, det finns många femte-hjul släpvagnar som nu innehåller flera skjutreglage på båda sidor av släpvagnen. Några av dessa aktiveras av de individuella switcharna på varje reglage, och andra är manövreras från en enda styrkort inom resor släpvagn. Instruktioner
1

Tillbaka trailern till din campingplats eller om det är en pull-through plats, dra sommarlägret på plats. Du måste vara noga med att undvika att blockera reglagen med närliggande träd eller andra hinder. Kontrollera dina påhängningshöjder trailer specifikationer för att bestämma hur långt från hinder du ska parkera släpet.
2

Distribuera vändskivan hydrauliska stöd både fram och bak på släpet. Detta gör att du kan koppla släpet från lastbilen som är dragande det och kommer även att tillåta att släpfordonet förbli balanserade när reglagen är utplacerade.
3

Frigör vändskivan från bogsering fordonet efter de hydrauliska stöttor är på plats.
4

Distribuera reglagen från det femte hjulet trailern med styrkortet inuti släpet. Styrkortet kommer påverka varje reglage självständigt, med separata knappar för varje vändskiva s skjutreglage. Ingen ytterligare åtgärd är nödvändig för din del. De hydrauliska reglagen låses på plats när de är utplacerade, och kommer tillbaka helt när du trycker på knappen en andra gång.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117298.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.