Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur du anpassar en Airstream Trailer

Medan den klassiska designen av Airstream trailer är vacker på utsidan, är insidan ofta daterat, i dåligt skick, eller inte passar ägarens behov. Anpassa en Airstream trailer kan göra det unikt din, och samtidigt förbättra dess funktionalitet och andrahandsvärde. Airstream ägare lägger ofta in nya golv, måla eller remsor trailerns aluminium och glasfiber väggar, bygga egna skåp och möbler och lägga personlighet till släpet med nya gardiner, mattor, armaturer och dekorationer. Saker du behöver
vintage inredning eller arkitektoniska tidskrifter
Lätt trägolv
Jigsaw eller bandsåg
stora pappersark
Apelsin-baserade rengöringsmedel och avfettningsmedel
Medium-slippapper (100 till 200 grit) katalog Högkvalitativa primer
Högkvalitativa måla
Penslar
Plywood
Wood fullföljande
Tyg för gardiner
Portable musiksystem (tillval)
Area mattor (tillval)
Visa fler instruktioner
Design
1

Bestäm om du ska anpassa din släpvagn endast för dina egna behov, eller om du kanske vill sälja din Airstream någon gång. Om det finns en chans att du kanske vill sälja den, välj anpassningar som är mer neutral och flexibel.
2

Välj ett tema för din anpassning. Det kan vara så enkelt som att välja tre av dina favorit färger, eller så komplicerat som gör omfattande forskning på mitten av århundradet modern arkitektur och stilar möbler. Du kan se andra Airstream-ägarnas teman på Airforums: 1950, västra, nautisk, Adirondack, etc. Addera 3

överväga att plocka en stil som är lämplig för året din trailer gjordes. Addera Golv
4

Ta bort och kasta ut gamla varna ut mattor. De golvbeläggningar i de flesta vintage trailers är slitna och smutsiga, de ofta också omfatta områden av undergolv som har röta och behöver arbete. Medan trägolv är vackra, kommer en traditionell hård-trägolv lägga en massa onödig vikt till din släpvagn. Överväg att använda parkett, Marmoleum, eller ett laminat.
5 Använd en sticksåg eller bandsåg för att skära kurvor i den nya golv.

Skär golv av ditt val i krökta former i båda ändar av din släpvagn. Gör pappers mallar för att göra detta. Följ normala installationsanvisningar för centrum för din släpvagn.
6

Försäkra din sub-golv är ljudet innan du installerar nya golv.
Walls
7

Rengör din släpvagn väggar utförligt innan måla dem. Apelsin-baserade rengöringsmedel fungerar bra. Efter rengöring, ge dem en lätt slipning med ett medium slippapper (100 till 120 bör fungera bra). Använd en högkvalitativ primer och en glans eller halvblank färg, eftersom de kommer att göra väggarna lättare att rengöra.
8

Pick ljus eller ljusa färger för att visuellt öppna Airstreams trånga utrymmen.

9

Använd en högkvalitativ färg och testar patchar för att se till att det fäster bra innan måla hela trailern.
Skåp och möbler
10

bort befintliga skåp och använda bitarna som mallar för att bygga nya. Håll din nya möbler och skåp ljus genom att använda halv tum och kvartal tum plywood när det är möjligt.
11

Måla ditt skåp eller plocka ved färger som lägga till din design system och hålla utrymmet ljusa.

12

Lägg lådor, möbler och organisatoriska system för att öka din släpvagn användbarhet och lagringsmöjligheter.
Detaljer
13

Gör nya gardiner för släpvagnen. De gamla kommer att bli smutsig och förmodligen gjord av ett daterat material. Du kan installera nya gardinstänger eller köpa nya gardiner reglagen direkt från Airstream.
14

Installera en ny musikspelare i din släpvagn. Många vintage Airstream innefattar åtta spår eller bandspelare som är svåra att hitta media för. Leta efter kompakta bitar som inte kommer att ta upp värdefullt utrymme i luftströmmen.
15

Dekorera din släpvagn som du skulle ett hus (men undvik tunga eller icke säkrade poster). Lägg området mattor till varma utrymmen. Re-klä ​​möbler och användning strö som innehåller din allmänna design tema.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117243.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.