Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur Ansluta vatten till en Travel Trailer

En resa släpvagn kan du ta bekvämligheter i ditt hem med dig när du går på en road trip. Den resa släpvagn ger dig en plats att sova, laga mat och äta. De har också ett badrum med dusch. Några av dessa bekvämligheter kräver en vattenkälla att använda. Du kan alltid fylla upp din färskvattentank för din resa, men det ger extra tyngd åt din trailer, vilket gör det svårare att dra. Hooking din resa släpvagn upp till ett rinnande vatten på en camping är ett effektivare sätt att leverera din släpvagn med vatten. Instruktioner
1

Köp en speciell slang dricksvatten. Dessa finns tillgängliga i butiker camping leverans eller andra återförsäljare som bär trailer leveranser. Slangarna är vita till färgen och saneras för säkert dricksvatten. Använd inte en vanlig trädgårdsslang.
2

Köp ett filter RV vatten. Detta är ett valfritt steg. Däremot kommer ditt dricksvatten smakar bättre om du kör det genom ett filter innan du använder den i din trailer. Addera 3

Leta hamnstaden vatten på utsidan av din resa släpvagn. Detta är i allmänhet på den högra sidan av trailern när man står vid hitch änden. Den faktiska placeringen beror på modellen. Det kommer att omfattas av en vit plastkåpa.
4

Skruva den manliga änden av vattenfilter till den kvinnliga porten på sidan av resor släpvagn.
5

Säkra slangen dricksvatten till den andra änden av vattenfiltret.
6

Skruva den andra änden av dricksvattnet slangen på tappen på er camping. Slå på vattnet och din släpvagn ska förses med vatten. Varmvattenberedaren fylls och du kommer att kunna använda alla funktioner i din släpvagn som kräver vatten utan att använda din färskvattentank.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117204.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.