Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Så för att behålla , Lagra en husbil Steps

en husbil steg s placeras vid dörren och stegen kan vara fast monterade eller löstagbara . Camper steg är tillverkade av aluminium , stål eller en kombination av båda . När den inte används , kan de steg vikas platt för lagring eller avlägsnas och förvaras inne i husbilen . Om stegen är lagrade på utsidan , bör frisläppas och rengöras månad för att hålla dem i skick och bidra till att förhindra rostbildning . Saker du behöver
trasa eller svamp
flytande diskmedel
Handduk
Visa fler instruktioner
1

Rengör stegen innan du förvarar dem med varmt vatten och en svamp för att avlägsna smuts och damm . Om rester dröjer , kombinera varmt vatten med flytande diskmedel och torka ned stegen med såpvatten . Ta bort tvålrester med en fuktig trasa .
2

Torka stegen med en handduk . Ta bort allt vatten samtidigt särskilt uppmärksamma de åtgärder " fästen och skruvar för att förhindra rostbildning .
3

Vik trapporna . Tryck nedersta trappsteget i att stänga armaturen . Om stegen är monterade , säkra steg med fästena eller låsningsmekanismerna . Om stegen inte är monterade , lagra stegen inne i husbilen eller annat torrt utrymme .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117154.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.