Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

2003 Winnebago Itasca Spirit specifikation

I 2003 Winnebago Itasca Spirit är en av de mindre husbilar som är tillverkade av Winnebago. Enhetens storlek är attraktivt för många campare som inte vill de utmaningar som kan uppstå med att köra en stor motor coach, eller som inte behöver så mycket utrymme. Medan 2003 Winnebago är mindre än många av de andra husbilar ute, är det också lättare att manövrera och kan köras på vanlig bensin, vilket kan göra bränslepåfyllning upp mindre av en huvudvärk. Motor

Motorn i 2003 Winnebago Itasca Spirit husbil är en Ford V10. Transmissionen är en automatisk att ge enkel hantering av RV utan att föraren behöver oroa sig för att flytta. Den 2003 Winnebago Itasca Spirit är byggd på en E450 Ford chassi. Motorn i denna mindre RV körs på vanlig bensin, och höjden på 2003 Winnebago Itasca Spirit lätt får plats bredvid några bensinpumpar, göra bränsle-ups enkelt.
Extern bekvämligheter

2003 Winnebago Itasca Ande kommer med en generator som ger ström till husbilen utan att motorn ska köras. Generatorn är en 4KW Onan, som är permanent kopplad till RV elsystem och nås genom en av förvaringsfacken på utsidan av Winnebago kroppen. En färskvattentank kan lagra vatten för användning inne i RV för duschar och andra ändamål som kräver vatten. Två side diabilder ger extra utrymme när 2003 Winnebago Itasca Spirit är parkerad. Framsidan bilden är i vardagsrummet, och den andra är i ryggen sovrummet.
Interna bekvämligheter

Inside, 2003 Winnebago ger de flesta av hemmets bekvämligheter, även om de kan minskas i storlek. Kaminen har fyra gasbrännare att laga mat på. Sink är en dubbel-väl handfat, men det är mindre än ett traditionellt hushåll diskbänk. Den dinette Området ligger mittemot framsidan bilden, vilket ger matsalen en öppen känsla. En mikrovågsugn och kylskåp slutföra köket, och en soffa som glider med framsidan bilden ger ytterligare slappa utrymme. En TV med en DVD-spelare inbyggd ligger i overhead nöjescentrum. Upp till sex personer kan sova i 2003 Winnebago Itasca Ande.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117145.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.