Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur vinterförbereder Brickor och torktumlare i husvagnar

För att säkerställa att en husbil eller fritidsfordon förblir säker under de kalla vintermånaderna, måste det vara ordentligt vinterbonad. Detta inkluderar att ta hand om fordonets däck, vattensystem och tvättmaskin och torktumlare. Skador kan uppstå när vattnet lämnas stillastående en husbil tvättmaskin /torktumlare och dess ledningar, vilket kan skada enheten och kan kräva det ersättas. Det är möjligt att skydda en RV tvättmaskin och torktumlare så att den kan användas på flera resor följande år. Saker du behöver
Bucket
1 gallon RV frostskyddsmedel
Handduk
Visa fler instruktioner
1

Lossa vatteninloppsslangarna från enheten och dränera något stående vatten i en hink. Städa ur slangarna med en tryckvåg av tryckluft. Sätt tillbaka slangarna till enheten.
2

Vrid tvättmaskin och torktumlare strömförsörjning till avstängt läge.
3

Häll en halv till en liter RV frostskyddsmedel direkt i enhetens trumman. Undvik att använda vanliga fordonsindustrin frostskyddsmedel.
4

Stäng dörren till enheten och placera den på "spin" cykel för två till tre minuter. Detta kör frostskyddsmedel genom slangarna är anslutna till maskinen.
5

Stäng av maskinen och koppla bort den från elnätet.
6

Koppla ur avloppet slangar från apparaten och töm ut eventuellt kvarvarande vatten i en hink. Sätt tillbaka enhetens slangar.
7

Torka upp eventuell vätska som finns kvar på golvet eller på utsidan av enheten med en handduk. Detta kommer att säkerställa att inget mögel bildas under lagring.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117119.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.