Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Du kan spara en RV på Jacks

Fritidsfordon (RV) används ofta på längdskidåkning resor och utflykter sommar. Medan vissa människor använder sina husvagnar året runt, många andra lagrar sina campare under längre perioder utan att använda dem. Lagra en RV kräver flit, eftersom det finns många frågor som kan bli följden av inaktivitet, såsom bränslesystemet blockering, ruttnande däck och ett urladdat batteri. Använda Domkrafter kommer att hålla en RV stabil och kan ta bort trycket på fjädring och däck när de används på rätt sätt. Lagra en RV på domkrafter kräver vissa förberedelser och omsorg. Saker du behöver
bakpulver fällor
Råtta
Wood plankor
Jack pads
Bildäck
träkloss eller bänk
Domkrafter
Batteriladdare
lufttrycksmätare
luftpump
Visa fler instruktioner
1

Byt alla vätskor precis innan lagring är att börja. Ny olja, kylvätska, transmissionsolja och bromsvätska tar längre tid att bryta ner och kommer att hjälpa till att hålla insidan av motorn och transmissionen från att drabbas av korrosion. Töm bensintanken så mycket du kan genom hävert eller körning och sedan fylla upp det helt med ny gas för att förhindra fukt från att komma in i bränslesystemet vid förvaring.
2

Tvätta RV noggrant för att avlägsna smuts och avlagringar. Detta bidrar till att bevara den av fordonet. Vissa ämnen, såsom fågel avföring, är frätande så du vill ha dem bort innan lagringen så att de inte äter genom färgen. Addera 3

Rengör insidan av RV avlägsna damm och smuts. Lämna en låda med öppen bakpulver insidan för att absorbera eventuella lukter och att se till några kylskåp eller skåp är helt utplånats och tömt på all mat för att förhindra mögel och bug angrepp. Överväg om råtta fällor utifall i du bor i ett område där gnagare är ett problem.
4

Park RV på en plats som är så jämn som möjligt. Om man parkerar på smuts eller i en gård, fastställa trä plankor för däcken att hindra dem från att sjunka ner i marken. Placera Domkrafter på antingen trä eller kuddar utjämning samt och placera dem mot rätt stöd under RV, som ska anges i bruksanvisningen. Syftet med jacken är helt enkelt att hålla RV-nivå och inte lyfta RV i luften. Om däcken inte längre vidrör marken, jacken är för höga.
5

Place däcket täcker över däcken för att förhindra röta. Omfattande solljus och värme kommer att påskynda processen däck försämras men den täcker hjälper förneka det.
6

Haka ur batteriet och hålla den förvaras inuti och från golvet. En träkloss eller bänk är perfekt för batteri lagring. Torka av den med en trasa och ladda batteriet fullt med en laddare. Kontrollera batterinivån månad, tillsätta vatten till det som behövs och laddar det när laddningen börjar ta slut. Eventuella enskilda batterier för enheter inuti RV bör också tas bort. All makt bör stängas och brytaren stängd.
7

Kontrollera däcktrycket varje vecka med en lufttrycksmätare och åter pumpa däcken med en pump som behövs för att hålla dem i gott skick.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117103.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.