Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur man gör en Slide fack för en RV

RV har många typer av förvaringsfack, från små och grunda dem som kör fulla bredden av RV. Lagra och ta bort objekt som du använder mest av en stor lagring bay kan vara jobbigt, särskilt om objekten är lagrade mot mitten av en full bredd facket. Objekt som en verktygslåda eller en matlagning grill kan också innebära lagring problem eftersom dessa poster kan vara tungt och skrymmande att hantera. Göra ett bildspel fack kommer hjälpa till att lösa utmaningar lagring tillgång. Saker du behöver Billiga 2 36 tums tunga kullager glidskenor
4 2 tum bred rät vinkel hylla eller L fästen
1 2 fot med 4-fots ¾-tums plywood
6 ½ - tums rätt vinkel hylla eller L parentes
6 ½-tums # 8 maskin skruvar
6 # 8 maskin nötter
6 # 8 låsbrickor
8 ½-tums # 6 maskin skruvar
8 # 6 maskin nötter
8 # 6 låsbrickor
6 1 ½-tum ¼ vagnsbultar
6 ¼-tums muttrar
6 ¼-tums platt brickor
6 ¼-tums låsbrickor
4 1 ½ tum med ¼-tums galvaniserade vagnsbultar
4 ¼-tums galvaniserade muttrar
4 ¼-tums galvaniserad platta brickor
4 ¼-tums galvaniserat låsbrickor
Batteridriven borr
¼-tums borr
1/2-tums borr
Phillips skruvmejsel Sida 3/8 tum socket set
Pencil
Visa fler instruktioner
Montering av Skjut fack
1

Fäst tre av ½-tums rätvinkliga fästen på insidan av ena skenan med ½-tums # 8 skruvar, låsbrickor och muttrar. Använd de innersta monteringshålen på varje ände och vilken som helst av hålen i mitten för glidskenan. Borra 1/2-tums monteringshål om det behövs.
2

Upprepa steg ett för den andra glidskenan.
3

Placera spännlinjalerna nedåt längs de långa sidorna av plywood hyllan. Rätt vinkel parentes bör vila på toppen av plywood. Markera platsen för varje rätt vinkel fäste monteringshål på plywood med en penna.
4

Höj plywood för att ge utrymme för borrning och borra 1/8 tum hål genom plywood vid platsen för varje blyertsmarkering dras i steg 3.
5

Rada upp glidskenan L parentes med hålen och skjut 6 1 ½-tums med ¼-tums vagnsbultar genom hålen från den andra sidan sidan av plywood och genom rätt vinkeljärnen. Fäst konsolerna med ¼-tums platta brickor, låsbrickor och muttrar.
6

Fäst de fyra 2-tums L konsoler, en till vardera änden av glidskenorna, vid yttersta monteringshålen på glidskenor med ½-tums # 8 skruvar, låsbrickor och muttrar. Se till att L parentes ansiktet mot botten av bilderna, och det nedre fästet delen av konsolerna ansikte utåt, bort från plywood facket. Borra 1/2-tums hål om fästhål i glidskenorna behövs. Addera Installera Slide Tray
7

Placera den monterade bilden facket i facket lämnar 1 tums utrymmet mellan den främre delen av bilden och luckan.
8

Markera 2-tums glidfästet järnväg L monteringshål på facket golvet med en penna och ta bort montering glidbricka.

9

Drill ¼-tums hål helt genom golvet i förvaringsutrymmet vid platsen för varje blyertsmarkeringen dras i steg 2. Se till att inte borra genom något direkt under facket golvet, såsom en vattentank.
10

Placera den monterade bilden fack i förvaringsfacket. Skjut ¼-tums vagnsbultar genom fästena och genom golvet. Säkra vinkelstöttorna järnväg L till golvet från undersidan av facket med hjälp av ¼-tums bultar, brickor och muttrar.
11

Testa glidbricka med fullt förlänga facket och stuva magasinet till det är helt stängt läge. Se till att det finns tillräckligt med utrymme på sidorna, toppen och botten på förvaringsfacket öppning för korrekt slide funktion.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117091.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.