Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Fördelar med Car Trailer Paddor

"Toad" är vardaglig term för ett fordon bogseras efter en husbil eller resa släpvagn, den senare endast i stater som Alaska, där trippel bogsering är tillåtet. Termen är en ordlek. Paddor kan bogseras med alla fyra hjulen från marken, eller på en fiberkabel dolly som håller framhjulen på släpet och den bakre på marken. En annan term för "paddan" är "jolle." Ekonomisk

Husbilar är inte kända för sin gas körsträcka. Dessa stora, bensinslukande fordon är ett medel att nå målet. Vistas i campingplatser är oftast mycket billigare än att bo på hotell, men du behöver något billigare att komma runt ett lokalt område. Vissa campingplatser erbjuder varje vecka eller månad, så att du kan stanna och se sevärdheter i relativ komfort. Den mindre paddan fordon gör det möjligt att handla, gå på sightseeing och få mer än nio miles till gallon.
Mångsidighet

Husbilar, speciellt de som släptåg, är också svårt att manövrera. Alla som någon gång tagit en husbil i en historisk downtown vet om riskerna med fotgängare, smala gator och trafikljus. Om du istället lämna din husbil på en campingplats och använda din bil för att komma runt, kommer du också minska din stress därefter. Du behöver inte oroa dig för hinder höjd gräns, speciellt RV parkering eller trädkantade gator som skadar ditt tak. Du kan också ta gropiga grusvägar utan rädsla för att dina garderober kommer att brista öppna eller du ska fastna.
Säkerhet och anonymitet

husbilar bara stå ut, och de går reklam för brott. Även de billigaste maskinerna är inte triviala inköp och deras innehåll får väcka intresse. Det är säkrare att lämna husbilen parkerad när du kör paddan runt. Om inte din padda är något ovanligt som en klassisk bil, är det inte sannolikt att locka mer uppmärksamhet än den genomsnittliga bilen på en parkeringsplats. Det finns säkerhet i antal.
Spara på slitage

Istället för att sätta miles och stress på din största, dyraste bilen, sätter du dem på paddan istället. Detta kommer att spara pengar både inköpskostnad och även i underhåll. En uppsättning däck på en husbil kan kosta hundratals dollar. På en bil, kan du få en uppsättning för under 100 kr.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117060.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.