Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur att bogsera en jeep med en RV

Många människor njuta av friheten att resa med en husbil. RV resa kombinerar friheten att köra vart du vill med bekvämligheten med att ha hem-liknande anläggningar när du anländer. Bogsering av ett fordon bakom en RV ger ännu större resor bekvämlighet och flexibilitet. En av de mest flexibla fordon en RV ägare kan bogsera är Jeep. Bogsering en Jeep är något de flesta någon RV ägare kan göra efter att köpa en dragkrok och en ljus kvitta Internet eller från de flesta någon RV leverans butik. Saker du behöver
RV
Jeep
Dragkrok kit
Bogsering ljus som
Visa fler instruktioner
1

Köp en dragkrok från en RV distributionsföretag eller utanför Internet. Säkra dragstången till framsidan av Jeep, med hjälp av de instruktioner och maskinvara medföljer dragkroken.
2

Park RV på ett plant område. Kör Jeep nära baksidan av RV. Placera nyckeln i tillbehöret läge.
3

Trampa ner bromspedalen och flytta den automatiska växellådan i friläge. Om fordonet har en manuell växellåda, tryck ner kopplingen. Shift överföring fallet i friläge.
4

Starta motorn och flytta den automatiska växellådan att köra bil eller placera den manuella växellådan i växel. Släpp upp bromspedalen. Fordonet bör vara på plats. Stäng av motorn och placera tändningsnyckeln i läge OFF. Växla automatisk växellåda i parkeringsläget. Överföringen fall bör vara i neutralläge medan den automatiska växellådan ska vara i parken eller manuell växellåda ska vara i växeln.
5

Tillbaka RV upp till jeep och montera dragkroken till bollen på skumt. Var noga med att kontrollera att dragkroken sitter fast. Anslut lätta set
6

i ljuset uttaget på baksidan av RV. Sträng lamporna på baksidan av Jeep. Fäst de magnetiska hållare för den vänstra lampan på vänstra baksidan av jeep och de magnetiska hållare för rätt ljus på höger baksida av Jeep. Ange RV och vrid tändningslåset till tillbehörsläget. Be en medhjälpare kontrollera att vänster blinkers, höger blinkers och bromsljus ordentligt Show på baksidan av Jeep.
7

Kör RV framåt för en kort sträcka och har en hjälpare visa dragkrok anslutning. Om alla anslutningar är säkra, är Jeep redo att bogseras av RV.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117047.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.