Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Pop Up Camper Markis Instruktioner

Hemligheten till långa canopy liv på en pop-up husbil är att hålla den torr och utanför det direkta övergrepp av elementen. Det är där en markis kommer in mest praktiskt, för att skydda den från regn, slask och snö. Om kalottmaterialet blir våt, det gör inte bara tid inne i husbilen själv obehagligt kallt och eventuellt fuktig, men kan också leda till tillväxt av mögel och mjöldagg, vilket kan göra dig sjuk och förstöra livet för canopy tyget. Instruktioner i
regn

Pop-up campare är inte bäst för dåligt väder i allmänhet, men ibland är det inte kan undvikas. Om det börjar regna varhelst du läger, pitch din pop-up husbil förtält till en sida för att hindra vatten från att samla på tyget, vilket orsakar skador eller irreversibel tyg stretching. Det skulle också vara en bra idé att kolla på förtältet regelbundet, för att se till att det inte finns några läckor eller veck i det, skapar avrinning mellan markis materialet och trädkronorna tyget. Försök att säkra kanterna på förtältet till pop-up kapell själv med inbyggd knapp snaps eller med bungee stubin så att markisen inte kan röra sig i stormen och orsaka läckage i tyget.

När ska man använda förtältet

tid då att få din markis öppnat är en viktig sak att tänka på också, som markiser är känsliga för stormskador när de är ute. Om du känner dig bekväm sitter i en stol utanför läser en tidning, så är det förmodligen en bra idé att sätta din markis bort ifall en stark vindpust kommer upp. Inte bara kan en stark vindby bryta markis, kan det lyfta eller störta hela pop-up. Med förtältet lägga undan finns det en mycket mindre chans att något liknande händer.
Sänka och höja Markis

När sänka och höja förtältet, se till att det har höjts tillräckligt hög för att rensa posten dörren. Du vill inte dörren eller huvudet för att träffa förtältet. Ibland de skjutbara system kan få smutsiga eller lätt rost-täckt, så det är en bra idé att regelbundet gnugga vaselin över dessa glidytor. Kontrollera också att fästets skruvar fästa taket från förtältet är åtdragna. Regelbunden skötsel är namnet på spelet. Ta hand om din markis och det kommer att ta hand om dig.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/116981.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.