Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Travel Trailer Tips & Tricks

Ta en camping resa trailer kan du njuta av naturen utan att beröva dig av livets bekvämligheter. Däremot kan de många detaljerna i att förbereda, driva och inrätta en trailer ibland vara överväldigande. När du lär dig knepen för att använda en släpvagn, blir det mycket lättare. Varje erfaren RVer har sina egna beprövade tekniker som gör deras camping erfarenhet går så smidigt som möjligt från början till slut. Före körning

Gå genom sommarlägret att se till att du har stuvat allting ordentligt. Avlägsna allt från bänkskivor och bord, och se till att kylen och skåpen stängs tätt. Sängar gör ett bra ställe att förvara ömtåliga föremål som kan skadas under transporten.

Stäng alla fönster och luckor ventilation, och dra upp nyanser. Kontrollera inställningarna på varmvattenberedare och kylskåp. Stäng av alla lampor, lås alla innerdörrar och låsa alla ytterdörrar.

Inspektera utsidan av husbilen för att se till att du har stängt lagring luckor. Koppla och stuva den elektriska sladden. Haka av vatten och slangarna avlopp, och lagra slangarna på olika platser. Se till att ordentligt stänga avloppet ventilen. Vid hantering av dessa slangar under-och nedkoppling, alltid ta hand om färskvattenslangen först och sedan avloppet slangen. Addera On the Road

Överbelasta aldrig din bogsera fordon. Innan du bogsera, först kontrollera vikten rating på både din bogsera fordon och skumt. Inte bara är det osäkert att dra vikter över detta betyg, men det kan skada din motor, växellåda och fjädring.

Övningsköra i ett välbekant område med lätt trafik innan du beger dig ut på din första campingtur. Det kräver övning att vänja sig en resa släpvagn på baksidan av din lastbil. Tillåt extra tid för bromsning, och få för vana att accelerera långsamt. Vid kurvtagning, gör dina svängar bred och långsam. Håll ett öga på din släpvagn för att se till att det spårar bakom dig ordentligt.

Titta framåt vid körning. Svarstiden är långsammare med den extra vikten av en släpvagn. Skanna parkeringsplatser och bensinstationer innan du anger att se till att det finns tillräckligt med utrymme för dig att vända. Se om det finns utrymme för dig att dra igenom så att du inte behöver backa upp. Du kan lätt fastna i en trång situation med ingen lätt väg att gå.
På campingen

veta innan du drar in en camping vilken sida el, vatten och avlopp uppkopplingar är på, eftersom de inte är allmänt placerade. När det är möjligt, dra in på webbsidan med dina uppkopplingar på samma sida som de gästande nyttigheter.

Öva bra camping säkerhet i alla situationer, från boondocking till camping i en privat Camping. Förvara all mat och sopor ordentligt så att det inte drar djurlivet. Var medveten om din omgivning och grannar, och aldrig öppna dörren till någon du inte känner. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/116941.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.