Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Min Owens RV generator inte hålla igång

Owens gasgeneratorer är normalt tillförlitliga men de kräver underhåll och ibland, mekaniskt arbete. Regelbundet underhåll förlänger livslängden på maskinen och hålla den i trim. När det börjar klippa ut, det finns flera åtgärder som kan återställa motorn till en normal nivå på drift. Det är viktigt att du testar och arbete på generatorn innan du går camping. Om generatorn inte på en camping resa, kommer du att vara utan ström. Generatorn placering beror på RV men mest lätt kan nås från en extern generator dörr. Generatorn kapaciteten varierar från 2.000-4.000 watt och storleken på generatorn är typiskt i förhållande till storleken av RV. Saker du behöver
Stålborste
Oil
Blyfri bensin
skiftnyckeln
Luftfilter
Hylsnyckel
Tändstift
förgasare renare WD-40
Visa fler instruktioner
1

starta generatorn. Om den dör direkt efter start, använd en voltmeter för att kontrollera batteriet för full effekt. Kontrollera också batteriets anslutningar och rengör dem med en stålborste om de är korroderade. Batteriet ligger omedelbart intill motorn och det kan särskiljas genom de två terminalerna med tillhörande elanslutningar.
2

Kontrollera oljan genom att ta bort mätstickan och jämföra nivån på mätningarna på sidan av mätstickan. Det är möjligt att det inte finns tillräckligt med olja för att köra motorn. Byt ut och fyll olja, speciellt om motorn spotta rök. Kontrollera även oljenivån och fyll bensintanken.
3

Byt ut luftfiltret genom att ta bort den ventilerade metall panelen från enheten. Använd en skiftnyckel för att ta bort skruvarna på panelen. Använd dina händer för att dra filtret bort från generatorn. Ta filtret på alla bildelar butik och be om en identisk ersättare. En dålig luftfilter är den mest troliga orsaken till att motorn dör medan du kör. Om luftfiltret är igensatt, kommer det att kväva motorn.
4

Byt tändstift genom att dra den runda, gummikåpor från pluggarna. Använd en hylsnyckel för att avlägsna pluggarna. Dåliga pluggar kommer att leda till att motorn fungerar. Det kommer att göra det svårt att starta och kan få den att spotta dö. Du kan misstänka pluggarna om motorn är svårstartad.
5

Lokalisera förgasaren genom att följa bränsleledningen till metallcylinder med en rund port. Kontrollera förgasaren för träskor. Spraya det med förgasare renare och testa motorn. Ett igensatt förgasare kommer kväva motorn och få den att spotta och dö. Kontrollera även choken för att klibba. Choken är den lilla staven som är fäst vid en fjäder. Spraya choken med WD-40 för att ta bort smuts.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/116940.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.